David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"
David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a les 16.00. Aquest cap de setmana destaca tota la informació al voltant de la fase final de la Copa de la Reina de bàsquet i de la Copa del Rei d'handbol així com la transmissió, diumenge, del Joventut-Barça de la Lliga ACB.

Dissabte, 26 de març  (de 16.00 a 21.00)

Dissabte, el "Tot gira" començarà interessant-se pel desenllaç de la tornada de la final de l'Eurocup de waterpolo entre el Sabadell i el Palerm, partit jugat a les 12.30. N'informarà Maria Guix, des de Sabadell.

El programa també estarà pendent de la fase final de la Copa de la Reina de bàsquet, que es disputa a València, i que pot tenir un semifinalista català, l'Uni Girona. Si l'equip gironí es classifica per a les les semifinals, el programa farà, a les 17.30, la transmissió de l'Uni Girona contra el vencedor del partit entre el València i el Saragossa. La narració será de Xevi Soler i els comentaris de l'Ernest Macià i la Carme Lluveras.

L'Isaac Vilalta informarà de la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que demà té l'arribada a Salou. Amb la narració de la Montse Mir i els comentaris del Pau Campos, es farà el seguiment per a les semifinals de la Copa del Rei d'handbol, amb possible presència del Barça i del Fraikin Granollers. A més, Pere Escobar serà al RCDE Stadium, on es disputarà el partit amistós de futbol Espanya-Albània; l'Ernest Macià farà el seguiment del Manresa-Andorra, de la Lliga ACB, i l'Oriol Rodríguez seguirà els entrenaments oficials del GP de l'Àràbia Saudita de F1.

També hi haurà les seccions habituals del programa, com  "El melic del futbol", amb en Jordi Mèlich; "Snack Barça", amb en Lluís Canut, o "La Rosca", amb en Sergi Andreu.

El programa acabarà amb humor als "Minuts Escombraria", amb en Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Ernest Macià i Sergi Camps.

Diumenge, 27 de març (de 16.00 a 21.00)

Si l'Uni Girona arriba a la final de la Copa femenina de bàsquet, el "Tot gira" en farà la transmissió des de les 16.30. La narració, des de València, serà de Xevi Soler, les dades d'Oriol Rodríguez i els comentaris de Carme Lluveras.

Des de les 18.30, el programa també farà la transmissió del Joventut-Barça, amb la narració de l'Ernest Macià.

Amb Isaac Vilalta, l'espectador sabrà com ha anat el desenllaç de la Volta, que s'acaba a Barcelona

Des de les 19.00 i en cas que hi arribi un equip català, el "Tot gira" també transmetrà la final de la Copa d'handbol, des d'Antequera, amb la narració de Montse Mir i els comentaris de Pau Campos.

I amb Oriol Rodríguez, el programa seguirà el GP de Fórmula 1 de l'Aràbia Saudita.

catradio.cat/totgira
twitter.com/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

Anar al contingut