David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00, i diumenge a les 19.15. Aquest cap de setmana hi destacaran les transmissions dels partits de l'Espanyol i el Girona

Dissabte, 25 de setembre (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb el seguiment del partit de Lliga entre el València i l'Athletic Club de Bilbao amb Xavi Palau.

Oriol Rodríguez analitzarà com hagin anat els entrenaments oficials del Gran Premi de Sochi de Fórmula 1. Pere Escobar i Bernat Soler parlaran de la Ryder Cup de golf.

Ernest Macià seguirà al partit de la lliga ACB entre el Barça i el Breogan. I Maria Guixà serà a la final de la Supercopa de waterpolo entre l'Atlètic Barceloneta i el Barcelona.

A les 18.30, faran la transmissió del  partit de Primera entre el Sevilla i l'Espanyol, amb Eudald Serra, els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart i les dades de Sergi Andreu i Carles Domènech.

I no hi faltaran les seccions "Cubí or not cubí", amb Marta Cubí que conversarà amb la blaugrana Irene Paredes; "A pinyó fix", amb Xevi Soler que parlarà del Mundial de Ciclisme; "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich; les novetats del Barça amb Lluís Canut a l'"Snack Barça"; i "Xip groc", amb Pere Bosch.

Diumenge, 26 de setembre (de 19.15 a les 21.00)

Diumenge començaran analitzant com hagi anat el partit de la Lliga entre el Barça i el Llevant que s'haurà jugat al Camp Nou.

Faran la transmissió del partit de Segona entre l'Oviedo i el Girona, amb Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol.

Ernest Macià serà al partit de la lliga ACB entre el Joventut i el Baskonia.

I no faltarà la secció d'humor "Minuts Escombraria" amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa i Carles Roig.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut