David Clupes
David Clupes
DISSABTE I DIUMENGE, A LES 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge a les 16.00. Aquest cap de setmana hi destacarà la transmissió del partit de Primera entre el Betis i l'Espanyol, el de Segona entre el Girona i el Valladolid i l'inici de la lliga ACB amb l'enfrontament entre el Joventut i el Bilbao.

Dissabte, 18 de setembre (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb el seguiment del partit de Lliga entre l'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club, amb Pere Escobar i els personatges dels "Minuts escombraria".

Amb Damià Aguilar comentaran els entrenaments oficials del Gran Premi de San Marino.

També conversaran amb el jugador d'hoquei herba Pau Quemada, que ha decidit allargar la seva carrera esportiva jugant a Bèlgica, i amb el blaugrana Dídac Plana, que disputa el Mundial de futbol sala. L'Ernest Macià serà al partit de la primera jornada de la lliga ACB entre el Joventut de Badalona i el Bilbao.
I faran un ampli seguiment amb Xevi Soler de la semifinal de la Supercopa femenina de bàsquet entre l'Uni Girona i el Perfumerías Avenida de Salamanca. Montse Mir  estarà pendent de la final de la Copa Contintental d'hoquei patins entre el Lleida i l'Sporting de Portugal. I analitzaran la prova del Trial de Portugal, on Toni Bou i Laia Sanz es poden proclamar campions del món.
I no hi faltaran les seccions "Cubí or not cubí", amb Marta Cubí; "A pinyó fix", amb Xevi Soler i Isaac Vilalta; "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich i les novetats del Barça amb Lluís Canut a l'"Snack Barça".

A les 20.30 començarà la transmissió del partit de Segona entre el Girona i el Valladolid, amb Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol i Fel Faixedas (*el partit es podrà seguir pel web a partir de les 21.00)

Diumenge, 19 de setembre (de 16.00 a les 21.00)

Diumenge començaran amb l'anàlisi del GP de San Marino de Motociclisme amb Damià Aguilar. Pere Escobar farà el seguiment del partit de Lliga entre la Reial Societat i el Vila-real. Xavi Palau serà a la Nova Creu Alta per seguir el partit entre el Sabadell i el Barça B de la 1a RFEF.

A les 18.30 transmetran el partit entre el Betis i l'Espanyol de Primera Divisió, amb Eudald Serra, els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart i les dades de Sergi Andreu.

I, com sempre, les seccions "Xip groc" sobre el món de l'atletisme i les curses de muntanya, amb Pere Bosch; analitzaran la primera jornada de l'Ok Lliga a "Estic girat", amb Montse Mir, i seguiran amb Xevi Soler la contrarellotge del Mundial de ciclisme. I Anaïs Martí, Francesc Latorre i Carles Fité faran tertúlia al "VAR".

I la secció d'humor els "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Ernest Macià, Sergi Camps i Carles Roig.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira

Anar al contingut