David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge a les 16.00. Aquest cap de setmana destaca tota la informació al voltant de la final de la Lliga de Campions femenina entre el Barça i el Chelsea, que es juga diumenge. I del GP de França de Motociclisme

Dissabte, 15 de maig (16.00-21.00)

El programa començarà amb el resum dels entrenaments oficials del Gran Premi de França de Motociclisme, amb Damià Aguilar.

També seguiran, en directe, la roda de premsa del Barça prèvia a la final de la Champions femenina, de diumenge contra el Chelsea. També connectaran amb Göteborg perquè Pere Escobar i Marta Carreras expliquin les novetats al voltant de les blaugranes. I entrevistaran el director esportiu del Barça, Markel Zubizarreta,  l'exjugadora del Barça femení, Paloma Tajonar, i l'exjugadora del Chelsea, Adriana Martín.

Pel VAR, en què analitzaran aquesta final, hi passaran Marta Cubí, Pere Escobar i Mireia Vera. Entrevistaran.

Amb Xevi Soler seguiran el partit entre el Deportivo i l'Espanyol de la Primera Divisió femenina de futbol. I conversaran amb el jugador Xemi, de l'Ucam Múrcia, rival del Barça a la fase d'ascens de Segona A.

Seran a Santa Coloma, a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala amb David Ubach. I també al Barceloneta-Barcelona, amb Ernest Macià, primer partit de la final de waterpolo masculí. I Montse Mir serà al Manlleu-Palau, primer partit de la final de l'OK lliga femenina.

Amb Orfeo Suárez analitzaran l'actualitat del Reial Madrid i amb Enric Gil estaran pendents de la final de la FA CUP entre el Chelsea i el Leicester.

I no hi faltaran les seccions "Xip groc", amb Pere Bosch; "Un trio de segona", amb Dani Ballart, Carles Fité i Eduard Solà; "A pinyó fix" amb Isaac Vilalta i Xevi Soler i "El melic del futbol" amb Jordi Mèlich. I l'humor dels "Minuts escombraria", amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Ernest Macià i Sergi Camps.  

Diumenge, 16 de maig (16.00-17.30)

El "Tot gira" començarà connectant amb Göteborg, unes hores abans de disputar-se la final de la Champions femenina entre el Barça i el Chelsea, per parlar amb els enviats especials de Catalunya Ràdio, Pere Escobar i Marta Carreras.

També seguiran tota la informació al voltant del Gran Premi de França de Motociclisme amb Damià Aguilar i l'etapa del Giro amb Isaac Vilalta. Ernest Macià serà al segon partit de la final de waterpolo femení entre el Barcelona i el Barceloneta.

Amb Lluís Canut analitzaran a l'"Snack Barça" l'actualitat del Barça i amb Orfeo Suárez tota l'actualitat al voltant del Reial Madrid.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut