David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 19.15, i diumenge, a les 16.00. Aquest cap de setmana destaca el Saragossa-Espanyol, en què el conjunt català pot pujar a la Primera Divisió

Dissabte, 8 de maig (19.15-21.00 o 22.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit entre el Saragossa i l'Espanyol, un enfrontament que pot ser decisiu per a l'ascens a primera dels blanc-i-blaus. Els comentaris seran d'Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i l'anàlisi de Dani Ballart i Marc Mayola.

Amb Enric Gil seguiran el City-Chelsea de la Premier League, finalistes de la Champions, en què el City pot proclamar-se campió de Lliga. I amb Montse Mir seran al Barça-Vic de l'OK Lliga i amb Ernest Macià al Caldes-Liceo.

Lluís Canut analitzarà a l'"Snack Barça" com hagi anat el Barça-Atlètic de Madrid, que es juga a les 16.15, i amb Orfeo Suárez comentaran l'actual moment del Reial Madrid.

*Si l'Espanyol puja a Primera el programa s'allargarà fins a les 22.00, i convidaran personatges de referència del món blanc-i-blau, com Raúl Tamudo o Ferran Corominas, i analitzaran la temporada amb Dani Ballart, Xavi Salvatella i Xavier Fina.

Diumenge, 9 de maig (16.00-21.00)

El "Tot gira" començarà diumenge amb la transmissió del partit entre l'Oviedo i el Sabadell, un partit clau per a la permanència a Segona dels catalans. Els comentaris seran de Xavi Palau, les dades de Sergi Camps i l'anàlisi de Carles Fité.

A les 18.15 serà el torn del Logronyès-Girona, amb la narració d'Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol.

Amb Oriol Rodríguez seguiran el GP d'F1 que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya. I amb Ernest Macià seran al Manresa-Guipúscoa de la Lliga ACB de bàsquet.

I no faltaran les seccions "Estic girat", amb Montse Mir; "A pinyó fix", amb Isaac Vilalta i Xevi Soler; "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich, i "Xip groc", amb Pere Bosch. Pel VAR hi passaran Sara Giménez, Francesc Garriga i Ruben Uría.

I l'humor dels "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

*En cas que el Barça, dissabte, guanyi o empati contra l'Atlètic de Madrid diumenge el "Tot gira" s'allargarà fins a les 23.00 per fer la transmissió del Reial Madrid-Sevilla, amb Pere Escobar i els comentaris de Francesc Garriga.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut