David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte, a partir de les 16.00, i diumenge, a partir de les 19.15. Aquest cap de setmana destaca la transmissió del partit entre el Girona i l'Espanyol, de Segona, així com una entrevista a l'excapità del Girona Àlex Granell

Dissabte, 23 de gener (16.00-21.00)

El programa començarà amb el seguiment del partit de futbol entre el Sevilla i el Cadis amb Pere Escobar. A més, Pau Campos analitzarà el que hagi donat de si fins a aquell moment el Mundial d'handbol. I parlaran amb Aman Barfull del Mundial de Ral·lis que comença aquesta setmana.

David Clupés conversarà amb l'excapità del Girona Àlex Granell, que actualment juga al Bolívar.

I a les 18.15 serà el moment de la transmissió del derbi català de Segona, entre el Girona i l'Espanyol, amb Eduard Solà, des de Montilivi, les dades de Sergi Andreu i Xevi Soler i els comentaris d'Eudald Serra, Francesc Cargol i Marc Mayola.

No hi faltaran el VAR amb Rubén Uría, Edu Polo i Sara Giménez; la secció "Cubí or not cubí", amb Marta Cubí;  "Xip Groc" amb Pere Bosch, en què hi participaran els actors Albert Triola i Joan Negrié que protagonitzen l'obra "La Marató de Nova York"; "Premier Gil", amb Enric Gil; "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich i el concurs "La Rosca" amb Sergi Andreu, amb una versió especial del Girona-Espanyol.

Diumenge, 24 de gener (19.15-21.00)

El "Tot gira" agafarà el relleu de "La TdT", i analitzaran el que hagi passat al partit entre l'Elx i el Barça. I Lluís Canut, a l'"Snack Barça" explicarà les darreres novetats al voltant de l'equip blaugrana.

Carles Fité serà l'encarregat d'analitzar el partit que hauran jugat l'Almeria i el Sabadell, de Segona Divisió.

També farem el "Gol Kubala"; "Genoll a terra", amb Isaac Vilalta; i la secció d'humor "Minuts escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut