ESPORTS

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà el dissabte, a les 16.00, i el diumenge, en dues edicions, una primera a les 11.45, amb la transmissió del partit entre el Betis i el Girona, i la segona a les 16.00.
David Clupés

David Clupés

Dissabte, 19 de gener (16.00)

Pere Escobar i Frances Garriga comentaran tot el que passi en el partit de Lliga entre el Reial Madrid i el Sevilla. Es podrà seguir la roda de premsa de l'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, prèvia al Barça-Leganés, que es jugarà diumenge. Montse Mir serà al partit de la jornada europea d'hoquei patins, entre el Barça i l'Oliveirense i Xavi Palau, portarà totes les novetat del partit de la Segona Divisió A entre el Reus i Las Palmas. I la secció d'humor "Els minuts escombraria" amb Gerard Jubany.

Diumenge, 20 de gener (11.45 i 16.00)

La primera edició de diumenge començarà a les 11.45 amb la transmissió del partit entre el Betis i el Girona, amb la narració d'Eduard Solà, el micròfon autònom d'Oriol Rodríguez, l'anàlisi de Francesc Cargol, les dades de Carles Domènech i l'equip habitual del programa.

A la tarda, a partir de les 16.00, començaran amb "La sobretaula" en què conversaran amb la jugadora de futbol Verónica Boquete. A partir de les cinc, especial carrusel amb l'última jornada de la primera volta de la lliga ACB de bàsquet, decisiva per a la classificació per la Copa: seran al Burgos-Joventut amb Ernest Macià i l'anàlisi d'Albert Miralles, i al Manresa-Reial Madrid amb Xevi Soler i l'anàlisi de Carme Lluveras. A més, Xavi Palau seguirà el partit de la Segona A que jugaran el Tenerife i el Nàstic.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira