David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, tindrà una edició, dissabte a les 16.00, i diumenge a les 13.00 i a les 16.00

Dissabte, 15 de desembre (16.00)

Dissabte començaran amb un seguiment especial de la primera semifinal de la Copa Asobal d'handbol, amb Ramon Salmurri i Pau Campos des de Lleida. "La Sobretaula", estarà relacionada amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que se celebra  diumenge per recaptar fons per a la investigació del càncer. El convidat serà Xavier Monteys, exjugador de futbol que va tenir un càncer. També es podrà seguir en directe la roda de premsa de l'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, prèvia al Llevant-Barça, a les 17.00. Pere Escobar seguirà el Reial Madrid-Rayo i Xavi Palau s'encarregarà del partit de Segona A entre el Reus i el Còrdova. A les sis, seguiment especial de la segona semifinal de la Copa Asobal. I a les vuit Ernest Macià serà al partit de la Lliga de futbol sala entre el Barça i l'Inter Movistar, en què es decidirà el campió d'hivern. I des de Jaén, Oriol Rodríguez estarà pendent del partit entre el Jaén i l'Industrias Santa Coloma, en què se sabrà si els catalans es classifiquen per la Copa.

Diumenge, 16 de desembre (13.00 i 16.00)

Diumenge, la primera edició del "Tot gira" començarà a les 13.00 amb la transmissió del Sevilla-Girona, que haurà començat a les 12.00 al web, amb la narració d'Eduard Solà, el micròfon autònom d'Oriol Rodríguez, l'anàlisi de Francesc Cargol, les dades de Carles Domènech i l'equip habitual del programa. 

A les 16.00 tornaran amb la transmissió de l'Espanyol-Betis, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart i les dades de Carles Domènech. Xavi Palau transmetrà l'Extremadura-Nàstic de Segona B. I a les 19.00 començarà la transmissió de la final de la Copa Asobal amb Ramon Salmurri i Pau Campos. I a les 19.45 agafarà el relleu la "TdT" amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip per la transmissió del partit de la Lliga que jugaran el Llevant i el Barça.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut