Dissabte, diumenge i dilluns

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, tindrà tres edicions, la primera dissabte a partir de les 16.00, diumenge a les 18.30, i dilluns, a partir de les 20.45

Dissabte, 20 d'octubre (16.00)

Començaran amb totes les reaccions del partit entre el Reial Madrid i el Llevant amb Pere Escobar, i a "La sobretaula", conversaran amb l'extenista Joan Balcells. També analitzaran totes les reaccions dels entrenaments oficials del Gran Premi del Japó, amb Damià Aguilar des del circuit, i faran una tertúlia amb Damià Aguilar, Nàdia Tronchoni i Oriol Puigdemont. També faran la prèvia del Barça-Sevilla i connectaran amb el Mundial de pilota de Barcelona, que s'acaba el mateix dissabte. A les 19.45 donaran pas a "La TdT", en què Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot el seu equip faran la transmissió del partit de Lliga des del Camp Nou entre el Barça i el Sevilla.

Diumenge, 21 d'octubre (18.30)

A partir de les 16.00 el "Tot gira" començarà amb un especial "Márquez campió", si guanya matemàticament el títol. Tindran la reacció del pilot de Cervera i de tots els protagonistes, des del Japó, amb Damià Aguilar, i des de Cervera, amb Oriol Rodríguez. A les 18.30 seguiran el partit entre l'Osca i l'Espanyol, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, l'anàlisi de Marc Mayola i Dani Ballart, i les dades de Carles Domènech. També seran amb Ernest Macià al partit de bàsquet que disputaran el València i el Barça de l'ACB. I faran un seguiment especial del Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1, a partir de les 20.00, amb Oriol Rodríguez, i del partit de la Lliga italiana entre l'Inter i el Milan, amb Pere Escobar.

Dilluns, 22 d'octubre (20.45)

Especial "Tot gira" amb la transmissió de l'enfrontament entre la Reial Societat i el Girona, amb Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler, l'anàlisi de Marc Cargol i les dades de Carles Domènech.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut