Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira", que diumenge celebra els 2000 programes

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà la celebració diumenge del programa 2000, amb uns presentadors molt especials. I dissabte, entrevistes amb Christian Stuani, Pablo Urdangarín i Robert Moreno

Dissabte 18 de novembre (de 16.00 a 21.00)

Al programa previ a l'especial dels 2000 programes hi passaran convidats de luxe. Entrevistaran el davanter del Girona, Christian Stuani, amb qui comentaran el gran moment de forma del conjunt català, líder de la Primera Divisió, així com la seva experiència al club.

També tindran una àmplia conversa amb el jugador del Balonmano Granollers, Pablo Urdangarín. Com s'ha adaptat a Granollers provinent del Barça? Com es viu amb la persecució constant de la premsa rosa?

I encara tindran un tercer protagonista de luxe, l'exseleccionador espanyol de futbol, Robert Moreno amb qui analitzaran l'actualitat futbolística així com el seu passat amb Espanya i al Barça.

A més conversaran amb els presentadors del programa especial 2000 del "Tot Gira" que s'emetrà l'endemà.

També faran un seguiment de l'Industrias Santa Coloma-Noia de la lliga de futbol sala amb Francesc Ripoll i Sergi Andreu seguirà les semifinals de les ATP Finals de tenis.

A les 18.00 serà el moment de la transmissió de la cursa esprint del GP de Qatar de MotoGP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Sara Sánchez.

I no faltarà la secció "Xip Groc".

Diumenge 19 de novembre (de 16.00 a 21.00)

Aquest diumenge han preparat un programa especial per a celebrar les 2000 edicions del "Tot Gira" que el presentaran Dani Ballart, Laia Sanz, Àlex Corretja, Carme Lluveras i Pierre Oriola.

De 16.00 a 17.00 l'entrenador del Mataró femení de waterpolo, Dani Ballart, serà el presentador del programa. Hi haurà una entrevista a Raúl Tamudo, l'espai "Snack Barça" amb Lluís Canut, així com una edició especial de "La rosca". També haurà d'endevinar un personatge misteriós que hi haurà a l'altra banda del telèfon.

De 17.00 a 18.00 agafarà el relleu com a presentadora Carme Lluveras. Farà tertúlia amb Pere Escobar, Marta Cubí i Mireia Vera. Connectarà amb Ernest Macià que seguirà el partit de bàsquet entre el Joventut i el Bilbao i també haurà d'endevinar quin personatge sorpresa li han preparat.

A les 18.00 serà el moment de la transmissió de la cursa de MotoGP del GP de Qatar amb la pilot Laia Sanz, com a presentadora i amb la narració de Damià Aguilar i els comentaris de Sara Sánchez. La Laia també haurà de sotmetre's a la rosca VIP i endevinar un personatge misteriós.

A les 19.00 l'ex tenista Àlex Corretja agafarà el relleu a Laia Sanz, coincidint amb la final de les ATP Finals. Per "Ull de Falcó" hi passarà Gabriela Sabatini, un mite del tenis mundial dels anys 80 i 90. Corretja també farà el "VAR", amb Laia Tudel, Bernat Soler i Pere Escobar i haurà d'endevinar un personatge misteriós, a més de sotmetre's a la rosca VIP.

I el tram final, des de les 20.00, el conduirà el jugador del Baxi Manresa, Pierre Oriola, amb l'ajuda dels personatges dels "Minuts escombraria". Oriola haurà d'endevinar també qui és el personatge sorpresa que té a l'altra banda del telèfon, així com participar a la rosca VIP.

I a les plataformes digitals...

Dissabte 18 de novembre (de 21.00 a 23.30)

Transmissió de l'Espanyol-Elx de la Segona Divisió de futbol, amb Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut