David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a "Tot gira"

El magazín "Tot gira", conduït per David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a les 16.00. Estaran pendents del debut dels equips catalans a la lliga ACB, la transmissió de l'Espanyol-Mallorca, diumenge, i el seguiment de les dues últimes etapes del Tour, que poden ser decisives a la classificació general

Dissabte, 19 de setembre (16.00-18.00)

Començaran el programa repassant, amb Damià Aguilar, el que hagi passat als entrenaments oficials del Gran Premi de l'Emilia Romagna i al Gran Premi Catalunya WorldSBK, Mundial de Superbikes, que es fa al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Amb Marc Mayola analitzaran l'inici dels grans campionats europeus de futbol. I Pere Bosch continuarà amb la secció d'aventura i atletisme "Xip groc". Amb Isaac Vilalta i  Xevi Soler repassaran la penúltima etapa del Tour de França, una cronoescalada que pot ser decisiva. I Pere Escobar estarà pendent del partit entre el Vila-real i l'Eibar corresponent a la segona  jornada de la lliga de Primera Divisió de futbol.

Serem al Pavelló Olímpic de Badalona, amb Ernest Macià, en el partit Joventut-Unicaja, que estrena la lliga ACB 2020-2021. I Montse Mir seguirà les semifinals de la lliga catalana femenina d'hoquei patins.

No hi faltarà la segona edició del concurs "La Rosca", que aquesta temporada arriba amb Sergi Andreu. I conversaran amb el president de l'Elx, uns minuts abans que comenci el partit en què es jugaran el Trofeu Joan Gamper el Barça i l'Elx.

Diumenge, 20 de setembre (16.00-21.00)

El programa començarà amb la transmissió de l'Espanyol-Mallorca, amb Eudald Serra des del RCDE Stadium, les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart.

Amb Montse Mir faran el seguiment de la final de la Lliga catalana d'hoquei patins femení des del Pavelló de Palau de Plegamans. Analitzaran el que hagi donat de sí al Gran Premi de l'Emilia Romagna de Motociclisme amb Damià Aguilar. I amb Enric Gil faran un ampli seguiment del partit de la Premier League entre el Chelsea i el Liverpool.

Amb Jordi Mèlich faran entrega al guanyador del millor himne del futbol català del 2020, el CF Lliça de Vall, atorgat pel programa. Amb Isaac Vilalta estrenaran, aquesta temporada, una nova edició de la secció "Genoll a terra" de denúncia sobre el racisme en el món de l'esport. I l'Isaac, juntament amb Xevi Soler, seguirà el final de l'última etapa del Tour de França.

Pere Escobar seguirà el partit Granada-Alabès corresponent a la segona  jornada de la lliga de la Primera Divisió de futbol. I a l'Snack Barça" amb Lluís Canut explicaran les interioritats dels primers dies de Ronald Koeman com a entrenador del Barça.

Ernest Macià, des del Palau Blaugrana, seguirà el Barça-Burgos de la Lliga ACB i faran el VAR amb Sara Giménez, Edu Polo i Rubén Uría.

I, com sempre, no hi faltarà la secció d'humor "Minuts escombraria" amb Gerard Jubany, Xavi Espinosa, Carles Roig, Ernest Macià i Sergi Camps.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut