Tota l'actualitat cinematogràfica, a "Cinema 3"

Dissabte, 21 de novembre, a partir de les 13.10, s'emet un nou capítol de "Cinema 3", el programa de referència dels cinèfils i el més veterà de TV3.

Aquesta setmana, Jaume Figueras entrevista, en exclusiva,  Antonio Banderas a la Filmoteca de Catalunya.

Arran de l'estrena de "Deuda de honor", de Tommy Lee Jones, un complet reportatge tractarà sobre els nous camins del western. A més, es farà un repàs de pel·lícules actuals, d'estrena d'aquest any, que trenquen amb les normes clàssiques del gènere amb declaracions de John McLean, director de "Slow west", i de Pablo Fendrik, director de "El ardor".

"Cinema 3" també repassarà altres estrenes de la setmana:

  • "Conexión Marsella": amb entrevista amb el director, Cédric Jiménez, i el protagonista, Gilles Lellouche, al festival de Sitges.
  • "I am your father": amb una conversa amb els directors, Marcos Cabotá i Toni Bestard, i el protagonista, David Prowse, al festival de Sitges.
  • "Life": el nou film protagonitzat per Robert Pattinson i Dane DeHaan del qual se'n parlarà amb el seu director, Anton Corbijn, a Madrid.

I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina debatran sobre les pel·lícules i la figura de James Dean.

Fotografia: Antonio Banderas i Jaume Figueras, durant la gravació de "Cinema 3" a la Filmoteca de Catalunya. Foto: Agustí Argelich.

tv3.cat/cinema3
facebook.com/cinema3
twitter
.com/cinema3

Anar al contingut