Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Diumenge, a partir de les 23.00

Tota la informació del partit entre el Rayo Vallecano i el Girona, a Esport3

Diumenge, a partir de les 23.00, Esport3 farà un ampli resum del partit entre el Rayo Vallecano i el Girona, amb l'anàlisi del partit i les opinions dels protagonistes. Un partit vital per aconseguir l'ascens a Primera Divisió

El Girona disputa la seva quarta final d'un play-off d'ascens a Primera Divisió i Esport3 vol acompanyar el conjunt blanc-i-vermell en aquest camí. Per això, aquest diumenge, de seguida que s'acabi el partit d'anada d'aquesta final entre el Rayo Vallecano i el conjunt gironí, Esport3 posarà en marxa un postpartit especial per recollir totes les incidències del duel.

Sota la realització de Sergi Yáñez, la coordinació d'Agustí Alavés i la conducció de Jordi Sunyer, el programa comptarà amb la presència a plató de Francesc Cargol, entrenador i analista tècnic del "Tot Gira" de Catalunya Ràdio i el "FutbolCat" d'Esport3, i d'Albert Dorca, exjugador del Girona durant sis temporades i que acumula 418 partits a Segona Divisió, entre els quals dos play-offs d'ascens amb el Múrcia i el Saragossa. Cristina Busquets seguirà el matx des de l'estadi de Vallecas.

El programa oferirà un ampli resum del partit, es recolliran les opinions dels protagonistes i s'analitzaran les jugades més importants, a més d'intentar trobar les claus de l'enfrontament i de preveure l'escenari per al partit de tornada.

esport3.cat

 

Anar al contingut