Tota la informació del partit entre el Barça i el Reial Madrid, a Esport3 i Catràdio

Demà, a les 16.15, s'enfrontaran el Barça i el Reial Madrid, a l'Estadi Olímpic. Esport3 i Catràdio estaran pendents de tot el que passi, abans, durant i després del clàssic

Esport3

Demà, a les 15.15, Esport3 comença la programació dedicada al clàssic amb un "Gol a gol", amb la prèvia del partit. Jordi Grau estarà acompanyat de Gerard Autet, Marta Corredera, Jonatan Soriano i Gerard López. A més, hi haurà Laura Brugués i Xavier Aymamí a l'estadi per informar en directe de tot el que estigui passant, alineacions i arribada de l'equip. Quan acabi el "TN migdia" també es podrà seguir per TV3.

A les 16.10, a Esport3, agafa el relleu "Un dia de partit", que viurà el clàssic envoltat de culers en directe. Tindran 50 seients a punt, el primer que arriba, el primer que s'asseu, al Barça Store de Canaletes. És a dir, a la botiga oficial del Barça a la Rambla de Barcelona, molt a prop de la font de Canaletes.

Per tant tindran la possibilitat de conèixer i saludar en directe als habituals del programa: Jaume Creixell, Núria Casas, Albert Bermúdez, Òscar Pérez-Dolz i Víctor Patsi.

Quan acabi el matx serà el torn del "Gol a gol" post partit, en que Grau continuarà amb els mateixos col·laboradors que a la prèvia, per fer l'anàlisi de tot el que hagi passat i escoltar les rodes de premsa dels entrenadors i les primeres declaracions dels protagonistes.

A les 23.00, a l'edició habitual de "Gol a gol" es podrà veure un ampli resum del partit.

Catràdio

A Catràdio, avui el "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, faran la prèvia del partit, a partir de les 21.00. Escoltaran els entrenadors, Xavi Hernández i Carlo Ancelotti, i valoraran què pot donar de si el primer clàssic de la temporada amb Bernat Soler, Gema Herrero i Gerard Autet. També aproparan la figura del jugador madridista Jude Bellingham amb el periodista britànica Pet Jenson.

El dissabte, es farà una edició especial de "LaTdT" per seguir el clàssic. Començaran a les 15.00 i allargaran fins a les 20.00. La gran novetat és que es podrà seguir el partit amb imatges de la cabina de transmissions de Montjuïc des d'on Ricard Torquemada i Bernat Soler expliquen els partits del Barça. "La TdT" es podrà seguir en imatges amb la narració del partit a l'app i web de Catalunya Ràdio.

Aquest clàssic també servirà per fer la segona edició de "La comunitat de LaTdT". Així, 80 oients viuran el partit amb Catràdio i participaran al "Tercer temps", un cop finalitzi el Barça-Reial Madrid, des de la Casa Seat de Barcelona.

Sincronització àudio i televisió amb l'App de Catràdio

Amb el partit entre el Barça i el Reial Madrid de demà, s'estrena l'eina de sincronització que és una novetat de l'app de Catalunya Ràdio que permetrà sincronitzar l'àudio de les transmissions esportives de Catalunya Ràdio (LaTdT, LaTdG, els partits del Girona i de l'Espanyol al "Tot Gira", les transmissions del Barça a l'Eurolliga i dels Grans Premis del Mundial de motociclisme a l'"Univers Moto GP") amb les imatges de televisió. Es tracta d'una eina que permet encaixar transmissió radiofònica i televisiva amb molta facilitat.

Per disposar d'aquesta eina cal actualitzar l'app o bé descarregar-la. Cal obrir el reproductor d'àudio i prémer el botó "Sincronitza amb TV" que apareixerà a la part inferior, en els programes que permeten la sincronització. Ajusta el so de l'app amb la imatge i es pot començar a gaudir de l'experiència.

esport3.cat

Anar al contingut