Dilluns, a les 17.05

"Tot es mou" torna, a TV3

A partir de dilluns, a les 17.05, el programa "Tot es mou", amb Helena Garcia Melero i Lluís Marquina, torna a la graella de TV3. El magazín de les tardes arriba enganxat a l'actualitat i amb el millor entreteniment; amb les firmes més destacades del país i amb un plató renovat que es mourà més que mai.

El magazín de les tardes de TV3, "Tot es mou", amb Helena Garcia Melero i Lluís Marquina, torna a partir de dilluns a les 17.05. En aquesta nova temporada, el programa arriba renovat, amb un plató nou folrat de pantalles, més connexions en directe, una tertúlia una mica diferent i molt potent, reportatges al territori, entrevistes i anàlisi. Tots els requisits per oferir una tarda de televisió sòlida, amb ritme i entreteniment i lligada en tot moment a l'actualitat.

"Tot es mou" tornarà a acompanyar i entretenir els espectadors de dilluns a divendres fins a les 20.15, en una franja horària en què actualment es mouen fets de gran interès, a un ritme trepidant.

Dilluns, a les 16.30

El primer programa d'aquesta nova temporada arrenca amb l'actualitat. Helena Garcia Melero entrevistarà el secretari de Salut Pública i director de l'Institut Català de la Salut, el doctor Josep Maria Argimon, per parlar de les dades actuals de la Covid-19 a Catalunya, en dues setmanes clau per al control de la corba, abans del retorn a la feina.

Pel que fa a l'entreteniment, Lluís Marquina entrevistarà l'actor Miguel Ángel Tirado, còmic conegut pel públic com a Marianico el Corto. És el protagonista de la nova sèrie "L'últim show", que s'estrena dilluns just abans de l'arrencada de "Tot es mou".

Al llarg de tota aquesta primera setmana, el programa també tindrà com a convidat el director general de Centres Públics del Departament d'Educació (dimarts), els actors Anna Sahun (dimarts) i Carlos Cuevas (divendres), i també l'actuació en directe d'Els Amics de les Arts.

tv3.cat/totesmou
twitter.com/totesmoutv3

Anar al contingut