Dissabte, a les 23.00

"Tot el temps del món", el programa que parla sense pressa de llibres i d'escriptors, estrena nova temporada

Demà dissabte, a les 23.00, el 33 estrena una nova temporada del programa "Tot el temps del món", el programa de recomanacions i entrevistes literàries, dirigit i presentat per Anna Guitart.

Un programa que parla sense pressa de llibres i d'escriptors. A cada capítol, Anna Guitart convida un autor per conversar-hi durant una trentena llarga de minuts, un temps poc habitual a la televisió, que permet aprofundir en l'escriptor i en la seva obra. Quan va començar a escriure? Per què? Com ho fa? Quin és el seu univers? D'on surt la seva darrera obra?

Durant 15 capítols passaran pel programa autors com Joan-Lluís Lluís, Carlota Gurt, Pilarín Bayés, Eva Baltasar, Miquel Desclot , Biel Mesquida i Laura Fernández, entre d'altres.

El programa sempre obre amb una "Tria", tres recomanacions més o menys recents de llibres que, segons Anna Guitart, s'haurien de llegir.

Dirigit i presentat per Anna Guitart, "Tot el temps del món" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3. 

La conversa: Joan-Lluís Lluís

En el primer capítol, "Tot el temps del món" marxa a la Catalunya Nord per trobar-se amb Joan-Lluís Lluís, que ens rep al jardí de casa seva. Parlarà de "Junil a les terres dels bàrbars" (Club Editor), la seva darrera novel·la, una aventura apassionant situada a l'època romana. En aquesta mena de faula, es pot seguir el periple cap a la llibertat de la Junil i dels seus companys, esclaus. Cap a la llibertat i cap a Ovidi, el poeta, i és que en aquest llibre hi ressonen la passió per la poesia, les paraules i la literatura de Joan-Lluís Lluís. Anna Guitart conversarà de tot això amb ell, i també de com escriu, de la seva relació amb els personatges o de la situació actual de la llengua.

JUNIL A LES TERRES DELS BÀRBARS
Joan-Lluís Lluís
Ed. Club Editor

La Tria Del Programa 1

EL SENYOR PALOMAR A BARCELONA
Tina Vallès
Ed. Anagrama

BARCELONA 2059. CIUTAT DE POSTHUMANS
Diversos autors
Ed. Mai Més

CAVALLS SALVATGES
Jordi Cussà i KAP
Ed. Pagès

tv3.cat/toteltempsdelmon

instagram.com/toteltemps/

#TotelTempsdelMón33

 

Anar al contingut