Tot a punt per a l'arribada d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi, aquest cap de setmana 
Tot a punt per a l'arribada d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi, aquest cap de setmana 

Tot a punt per a l'arribada d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi, aquest cap de setmana 

Ja ha arribat per fi el gran concert d'"Eufòria". Serà el moment de gaudir dels setze concursants del programa en directe al Palau Sant Jordi, dissabte, 16, i diumenge, 17.

Els fans del programa podran viure en directe un espectacle gegant amb tots els concursants del talent show més exitós de TV3. Tot l'ambient del concert es podrà seguir a les plataformes digitals de TV3 i Catalunya Ràdio i l'emissora també en farà la transmissió.

Dissabte, a les 21.00, arriba un dels moments més esperats i és que el Palau Sant Jordi s'omplirà d'"Eufòria" en el primer dels concerts que tindran lloc aquest cap de setmana. Els setze concursants de la primera edició del talent show revelació de TV3 pujaran a l'escenari per fer gaudir tots els fans del programa dels temes més emblemàtics que han cantat al programa, i moltes sorpreses. Seran dues hores de gran intensitat per ballar, per cantar i per gaudir-ne, en un espectacle que va exhaurir les localitats en només una setmana. Entre les cançons que es podran sentir al Sant Jordi hi ha "Aviam què passa", "Ho tenim tot", "Beggin", "It's raining men" o  "Ay, mamá". 

Gran esdeveniment digital 

El concert serà també un gran esdeveniment digital. De moment ja s'estan descobrint a les xarxes socials algunes de les cançons que s'interpretaran al concert. També s'ha fet un sorteig d'entrades per al concert a través del perfil d'Instagram de TV3 en què han participat 6.500 persones. 

Divendres es podrà veure en directe a través d'Instagram el moment en què els cantants trepitgen per primera vegada l'escenari del Sant Jordi, sens dubte un somni fet realitat i impensable per a ells fa només uns mesos. També explicaran les seves sensacions a poques hores del primer concert.  

Les xarxes socials de TV3 es bolcaran amb la cobertura del concert. I per això dissabte, des de primera hora del matí, es farà un seguiment dels perfils dels artistes a Instagram per veure com comencen la jornada. També es podrà veure a través de les xarxes socials de TV3 i "Eufòria" els assajos finals a l'escenari del Sant Jordi i l'ambient previ al concert, els preparatius dels cantants al backstage, la catifa vermella i els millors cartells que es vegin entre el públic. En definitiva, traslladaran als seguidors de les xarxes socials de TV3 tota l'eufòria que es viurà al Palau Sant Jordi.  

TV3 i Catalunya Ràdio faran un live en directe des de les 20.30, conjuntament amb els perfils del programa, que s'allargarà fins als primers moments del concert. Així tots els que no puguin ser al Sant Jordi, podran connectar-hi en directe i viure-ho. Aquest directe, amb Long Li Xue com a conductor i amb la col·laboració de Xènia Casado, compartirà tota l'emoció del concert amb entrevistes exclusives, les imatges dels fans del programa i imatges inèdites dels assajos previs. A més, viuran l'inici del concert a peu d'escenari. 

Fanzone 

Al costat del Palau Sant Jordi hi haurà habilitada una fanzone per a 500 fans que viuran una experiència única. Més de 100.000 persones han participat en els concursos per guanyar una de les 500 entrades per a aquest lloc tan especial. 

Twitch 

La fanzone tindrà un espai des d'on s'emetrà en directe el Twitch d'"Eufòria". Serà a càrrec del fenomen Tindercat, que donaran el tret de sortida del canal oficial del programa per portar-ne els continguts no només al propi Twitch sinó també fent de speakers de l'esdeveniment. Desvelaran les sorpreses que s'han preparat per a la fanzone, connectaran amb reporters repartits per diferents zones de l'Anella Olímpica i la pròpia fanzone, regalaran marxandatge i, fins i tot, inauguraran la zona de perill. 


Els espectadors podran interactuar en directe i comentar tots els continguts exclusius que es podran veure durant la fanzone. Tot, des d'un espai de respecte, confiança i atenció a la diversitat. 

Una gravació única per a un concert històric  

Dues Unitats Mòbils, realització exclusiva de les pantalles del concert, 17 càmeres, més de 100 canals d'àudio (per postproduir en Dolby Atmos), enregistrament en 4K HDR per oferir a l'audiència de TV3 la millor experiència possible, amb la màxima qualitat. El Sant Jordi a casa, per reviure aquest espectacle únic.  

A dalt de l'escenari  

Com en algunes actuacions a les gales del programa, el concert s'enregistrarà, també, amb un sistema de càmeres 360 estereoscòpic.  

D'aquesta manera, un cop processades les imatges, es podran viure les actuacions des de sobre de l'escenari. Amb l'smartphone i l'adaptador per la vista estereoscòpica, tots els detalls en 360 graus!  

Documental i concert  

A banda del concert, que es podrà veure properament a TV3, també s'està produint un documental que en recull la preparació: com han treballat els artistes, el making of i, també, com seran les seves vides més enllà del programa, als propers mesos, quan hagin iniciat les seves carreres professionals en solitari.  

Esdeveniment exclusiu  

Abans de l'estrena del concert per TV3, hi haurà una premier en 4K HDR, en alguna sala de cinema, amb els protagonistes, convidats, concursos, famosos, personalitats… molta atenció! 

El concert a Catalunya Ràdio 

Catalunya Ràdio oferirà una programació especial pel concert d'"Eufòria" de dissabte, 16 de juliol, que començarà a les 18.00 i s'allargarà fins a la matinada. "Nit d'Eufòria" inclourà la transmissió íntegra i en directe del concert al Palau Sant Jordi, de 21.00 a 23.00, a més de tota la informació, ambient, anàlisi i reaccions anteriors i posteriors a l'esdeveniment musical.  

Elisenda Carod encapçalarà la primera part de "Nit d'Eufòria", que començarà a les 18.00 i acompanyarà els oients fins a l'inici de l'espectacle. La directora i copresentadora de "La tarda de Catalunya Ràdio" coordinarà diverses connexions amb la fanzone i altres punts d'interès al voltant del Palau Sant Jordi, explicarà com han anat als assajos i farà balanç dels càstings que van cimentar l'èxit del programa, amb Carlos Sanandrés i Alba Gómez, la becària de càsting d'"Eufòria" que va descobrir la Mariona.  

Carod també entrevistarà protagonistes com el director del programa, Tono Hernàndez; el productor executiu del Departament d'Entreteniment i Actualitat de TV3, Mario Daza; l'estilista d'"Eufòria", Mariona Mas; o el coach vocal Daniel Anglès. A més, recordarà alguns dels millors moments del concurs, com ara les tres millors actuacions segons el jurat. 

Ja a les 21.00, es podrà seguir íntegrament el concert per l'antena, el web i l'app de Catalunya Ràdio. Dues hores sense interrupció de música en directe amb la participació dels concursants plenes d'emocions, espectacle i sorpreses. 

I, a les 23.00, Elisenda Carod farà el traspàs amb Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet. Després de saber-ne una primera valoració del periodista Abraham Orriols, els presentadors de l'"Adolescents XL" seran els encarregats de fer-ne balanç tot recollint les sensacions dels assistents al Palau Sant Jordi en el moment de tornar a casa i de tots els oients.  

Abans de "Nit d'Eufòria", el programa "El suplement", que s'emet de 06.00 a 13.00 amb Roger Escapa, també farà diverses connexions amb el Palau Sant Jordi per no perdre's detall dels assajos, les proves de so, el muntatge i tot l'ambient previ a poques hores de l'inici del concert.  

Accés al concert i autorització dels menors 

El Palau Sant Jordi obrirà les portes dues hores abans de l'inici dels concerts. Els menors de catorze anys, acompanyats dels pares, tutors legals o persones autoritzades, hauran de presentar obligatòriament a l'accés l'entrada juntament amb un codi QR que es pot descarregar des d'aquest enllaç: https://palausantjordi.barcelona/informacio/acces-de-menors 

A més, tenint en compte la gran afluència de públic que assistirà al concert, hi haurà un servei de bus llançadora entre la plaça Espanya i el Palau Sant Jordi. El preu del bitllet serà de 3 euros i s'ha d'adquirir amb antelació en els enllaços següents: 

Concert 16 de juliol  
Concert 17 de juliol  

"Eufòria", un èxit sense precedents 

El talent show ha estat tot un èxit tant a nivell televisiu com digital. I les audiències parlen per si soles. Les gales del programa han tingut una audiència acumulada diària de 799.000 espectadors i una quota mitjana del 20%.  

La final d'"Eufòria", en què la Mariona es va proclamar vencedora, va batre tots els rècords amb 473.000 espectadors i una quota del 29,7%, i va ser líder en tots els targets: en destaquen els nens (45,7%) i els joves (32,7%). 

Pel que fa a les audiències digitals, també han estat espectaculars, amb 3.661.684 reproduccions totals i una mitjana de 90.459 usuaris únics setmanals. 

La gala final va aconseguir el rècord de participació. Es van registrar un total de 306.213 vots: 167.657 en la primera ronda i 138.556 en la segona. I més de 278.000 usuaris únics van accedir al web del programa, i es van generar més de 870.000 pàgines vistes.  

El programa ha estat un gran esdeveniment televisiu i ha estat nominat a la categoria de millor programa als Premis Iris 2022. 

Diumenge, segon concert 

Després de l'èxit de vendes del primer concert, amb les entrades exhaurides en una setmana, el programa en va programar un segon per a diumenge, 17 de juliol, a les 17.30. 

Els fans del programa tenen una segona oportunitat de gaudir en directe d'aquest espectacle gegant amb tots els concursants del talent show de TV3.  

Encara queden algunes entrades per a aquest segon concert. Tota la informació i l'enllaç a la plataforma de compra es pot trobar al web del programa tv3.cat/euforia 

tv3/euforia/  


instagram/euforiatv3/   
twitch.tv/euforiatv3  
twitter.com/euforiaTV3 
 

#SocEufòria 

Anar al contingut