Torna "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig

Demà, dissabte, a les 21.55, "Preguntes freqüents", el programa líder del cap de setmana, comença una nova etapa amb la periodista Cristina Puig com a presentadora. Aquesta setmana passaran pel programa, entre altres polítics, Míriam Nogueras (vicepresidenta del PDeCAT), Josep Bou (candidat del PP a Barcelona) i Adriana Roca (Arran).

La setmana que ha començat el judici per la sortida de Bankia a Borsa, Cristina Puig conversarà amb Jorge Jiménez, el primer activista que pot anar a la presó per haver impedit un desnonament (d'un pis que era de Bankia), i Lourdes Garcia, membre del Sindicat de Llogaters, que va ser desnonada amb els seus fills. 

També es podrà sentir el testimoni de Sani Ladan, activista d'origen camerunès rebut amb bales de goma quan va entrar a Espanya i que va ser ingressat al CIE de Tarifa. Fa set anys que viu a Andalusia i actualment estudia relacions internacionals. ¿Com viu l'entrada del Vox al parlament andalús?

A més, el programa comptarà amb l'actuació musical de Nigel Planer (el Nil de la mítica sèrie "Els joves"), a qui s'entrevistarà amb uns convidats inesperats. I, també, l'actuació musical (i una conversa) de Cesk Freixas.

A les cadires, s'hi asseuran els periodistes Rodolfo Irago, Sara González, Neus Tomàs i Daniel Basteiro. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

Anar al contingut