Núria Solé dirigeix i presenta el "TN comarques".
Núria Solé dirigeix i presenta el "TN comarques".
Divendres, a partir de les 14.00

Torna l'espai de cultura km 0 al "TN comarques"

L'informatiu de referència per al territori, dirigit i presentat per Núria Solé, recupera a partir de demà, divendres, a les 14.00, l'espai de reportatges per acostar els espectadors a iniciatives culturals d'arreu de Catalunya. 

El "TN comarques" renova la seva aposta per fer prescripció cultural amb reportatges sobre projectes de caràcter públic, privat o associatiu amb la cultura com a eix principal. La iniciativa va començar a principis del 2022 i es va emetre fins a l'estiu. Ara, arribada la tardor, l'informatiu recupera setmanalment cada divendres, de forma fixa, l'objectiu de posar en valor la cultura de proximitat, difondre propostes singulars per fer turisme i prescriure el consum de cultura a casa nostra. Els pròxims protagonistes seran el col·lectiu d'espectadors que, de forma autorganitzada, gestionen la programació i activitat del Teatre de Ripollet. 

El "TN comarques" és un informatiu que condensa l'actualitat més pròxima, de dilluns a divendres durant quaranta minuts, amb cròniques, reportatges i connexions en directe des de tots els punts del territori: amb equips desplegats per les comarques de les terres de Ponent i de l'Ebre, la Catalunya central, Camp de Tarragona, Girona, Barcelona i tota l'àrea metropolitana, el Maresme, el Vallès i les comarques dels Pirineus i la Vall d'Aran. 

Dirigit i presentat per la periodista Núria Solé, durant l'any 2022, el "TN comarques" ha liderat la franja d'emissió, amb una mitjana d'audiència de 269.000 d'espectadors diaris i un 23,1 de quota de pantalla. També és un dels programes més ben posicionats segons el panel qualitatiu de GfK: amb una valoració mitjana de 8,7 sobre 10, és l'informatiu diari amb més suport de l'audiència i un dels espais més ben valorats. A més, aquest any 2022 en l'entorn digital ja acumula 2,2 milions de reproduccions de vídeo en directe i a la carta, amb una mitjana de 110.000 usuaris únics mensuals que han vist l'informatiu per internet, un 2% més que l'any anterior. El mes d'agost, el programa ha fet el seu propi rècord d'audiència mensual, amb més de 160.000 usuaris únics. 

 

#TNTV3 

Anar al contingut