Laura Rosel
Laura Rosel
Dissabte, a partir de les 21.55

Torna la recerca de respostes de "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a partir de les 21.55, torna "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel. Una nova temporada, la segona, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. El ministre de Foment José Luis Ábalos, Eduard Pujol (JxCat), José Zaragoza (PSC), Xavier García Albiol (PPC), Gabriel Rufián (ERC) i Jon Iñarritu (EH Bildu) seran alguns dels noms que passaran pel programa.

"Preguntes freqüents" començarà la nova temporada amb una entrevista a José Luis Ábalos, ministre de Foment. També amb un cara a cara entre Eduard Pujol (JxCat) i José Zaragoza (PSC) i , durant el programa, també s'entrevistarà Xavier García Albiol (PPC), Gabriel Rufián (ERC) i Jon Iñarritu (EH Bildu).

A més s'emetrà una entrevista amb el membre del CDR de Viladecans Adrià Carrasco, que ha aparegut a Brussel·les després d'escapar-se de l'acció de la Guàrdia Civil.

Laura Rosel també conversarà amb Rocío Ballesta, impulsora de la Procesión del Coño Insumiso de Sevilla, esdeveniment que ha causat part dels problemes judicials de Willy Toledo. Ballesta comentarà les complicacions judicials del cas i debatrà amb l'excapellà i teòleg Krzysztof Charamsa, expulsat del Vaticà per ser gai. 

El programa comptarà amb diverses actuacions de The Sey Sisters, amb qui es conversarà al final del programa.

A les cadires hi haurà els periodistes Bea Talegón, Arturo Puente, Agnès Marquès i Pablo Muñoz, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i, aquesta setmana, s'hi afegirà el columnista de La Vanguardia Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut