"Tot gira"
"Tot gira"
DISSABTE, A LES 17.00

Torna la Lliga, torna el "Tot gira"

Aquest cap de setmana comença una nova temporada del "Tot gira", el primer programa de la graella que torna a l'antena després de l'estiu i, un any més, amb David Clupés al capdavant. Aquest cap de setmana es farà un programa amb horari reduït d'estiu, adaptat als partits més destacats de la jornada.

Dissabte, 17 d'agost (de 17.00 a 20.00)

El programa obrirà foc amb el Celta-Reial Madrid, a les 17.00, amb Pere Escobar, des de Balaídos, i Francesc Garriga. També debutarà un dels nous fitxatges del programa, Orfeo Suárez, cap d'esports del diari El Mundo, que s'incorpora al "Tot gira" per ser la veu editorial del programa des de Madrid. Dissabte també connectaran amb  Manchester, amb l'Enric Gil des de l'Etihad Stadium, per seguir el partit més destacat de la jornada a la Premier League, el City-Tottenham, o el que és el mateix: el campió de Lliga contra el subcampió d'Europa. També s'estarà molt pendent de la prèvia del partit de l'Espanyol i del Girona que juguen diumenge, i la ressaca de l'Athletic-Barça del dia abans.

Diumenge, 18 d'agost (de 18.00 a 22.00)

A les 19.00, començarà la transmissió de l'Espanyol-Sevilla amb Eudald Serra, Sergi Andreu, Marc Mayola i Carles Domènech. També se seguirà el debut del Girona a Segona contra l'Sporting, a les 18.30, amb Eduard Solà i Francesc Cargol des de Montilivi.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut