Torna "Joc de cartes estiu", amb Marc Ribas

Demà, a les 22.15, torna a TV3 "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia

En un any tan difícil per a tothom, TV3 vol recuperar el batec dels restaurants del país i també l'edició estiuenca de "Joc de cartes". Amb el presentador i cuiner Marc Ribas, passaran una mica de calor però no passaran gana, ja que farà ruta per alguns dels bons restaurants de Catalunya. 

"Joc de cartes d'estiu" constarà de 4 episodis amb 4 temes ben diferents: buscaran per Barcelona quin és el millor restaurant mexicà; aniran a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la localitat; s'enfilaran cap a la Costa Brava per saber quin és el restaurant amb més encant de la zona, i es posaran les xancletes i el banyador per saber quin és el millor xiringuito del Baix Llobregat.

Millor restaurant mexicà de Barcelona (5 d'agost)

Alguns plats de la cuina mexicana piquen i, alguns dels seus restauradors, també. Com el Juan Carlos i el David, del restaurant Maro Azul, que van a concursar sense callar-ne ni una i disposats a enfrontar-se amb l'experimentada Teresa, del mític Margarita Blue, i amb la seva filla Emma. El tercer restaurant en discòrdia és Anormal, un restaurant de street-food llatinoamericà liderat per un colombià i un mexicà que prometen donar molta guerra.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut