Dissabte i diumenge, en directe a partir de les 22.50

Torna el Mundial de Superbikes, a Esport3, des del circuit de Laguna Seca

Dissabte i diumenge, en directe a partir de les 22.50, torna el Mundial de Superbikes des d'un dels circuits més carismàtics del calendari, Laguna Seca. El famós "llevataps" de Laguna Seca, escenari de grans duels en la història del motociclisme, veurà passar tots els pilots de les Superbikes. Johathan Rea defensa el liderat amb la Kawasaki del KRT, davant la reacció dels pilots de Yamaha i Ducati.
Actualitzat

Jonathan Rea té 65 punts d'avantatge a la general sobre Chaz Davies i 74 sobre Mark Van der Mark. El pilot de Yamaha té dues victòries per sis del britànic i s'ha convertit en una clara alternativa al paper de Ducati i Davis com a principals rivals de Kawasaki. El valencià Xavier Forés és setè de la general i el català Jordi Torres, dotzè. Tots dos buscaran ser protagonistes al circuit californià.

Aquest dissabte, en directe a partir de les 22.45, la primera cursa, i diumenge, també en directe a les 22.45, la segona.  La retransmissió comptarà amb els comentaris de Xavi Guillén i l'expilot i subcampió del món Rubèn Xaus.

esport3.cat

#WorldSBKE3