Diumenge, a les 22.00

Toni, Toni... a "PoliAmor"

Diumenge, 9 de desembre, a les 22.00, l'Instagram de TV3 emetrà el sisè episodi de "PoliAmor", la ficció que es va estrenar el 18 de novembre i s'emet en directe a través de la xarxa social Instagram. En l'episodi de diumenge, la Berta fa un al·legat a favor de ser modern i jove per sempre.

I ser modern i jove per sempre voldrà dir alliberar-se dels prejudicis generacionals. D'una banda vol anar a totes amb la Toni. De l'altra l'admira massa i té por d'estar idealitzant-la. Diu que s'està replantejant tots els fonaments de la seva vida, fins i tot deixar d'escriure i fer una cosa més moderna. Potser la seva mare té raó. Farà un "To be or not to be" de l'amor.

L'actriu convidada que farà el "cameo" serà Carmela Poch, i el grafistme d'ohmyhood. L'actuació musical serà de Pau Lobo.

El format

Cada entrega de "PoliAmor" consta de tres parts: la primera és un monòleg d'aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tractaran en la tercera part, un xat en directe conduït per l'"instagramer" Roi Sastre, en què els espectadors podran opinar sobre el capítol i proposar què hauria de fer la Berta. El capítol es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe, i un il·lustrador que reinterpretarà, a la seva manera, el logotip de "PoliAmor".

La sèrie "PoliAmor", produïda per El Terrat, s'emet per Instagram Live cada diumenge, a les 22.00, des del compte d'Instagram de TV3 @tv3cat.

tv3.cat
@tv3cat

Anar al contingut