Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.00

Toni Comín, Eduard Garzón i Albert Serra, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.00, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentada per Cristina Puig, pendent de l'actualitat de la setmana, amb Toni Comín, vicepresident del Consell per la República i eurodiputat de Junts per Catalunya; Eduard Garzón, un dels CDR acusats de terrorisme per l'Audiència Nacional; Jordi Busquets, advocat; Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural, i l'actuació d'Havàname.

"Preguntes freqüents" entrevistarà el vicepresident del Consell per la República i eurodiputat de Junts per Catalunya, Toni Comín. Qui va ser conseller de Salut dona suport a la creació d'un partit impulsat per Carles Puigdemont en un moment de pugna amb el PDeCAT pel control d'aquest espai polític.

Al "FAQS", Cristina Puig entrevistarà en exclusiva Eduard Garzón, un dels CDR acusats de terrorisme per l'Audiència Nacional, que va estar tres mesos empresonat a Soto del Real. És el primer cop que parla d'aquella operació i també dels "9 de Lledoners", d'un procés contra ell i 8 persones més arran de les protestes pel trasllat dels presos al Suprem. També l'acompanyarà l'advocat Jordi Busquets, del col·lectiu Alerta Solidària i de dos dels altres acusats per l'Audiència Nacional.

Es conversarà amb el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, poques hores després que aquesta entitat hagi presentat una denúncia al Suprem contra el rei Joan Carles i també hagi demanat a Suïssa l'embargament dels seus comptes. Se li preguntarà per la concessió del tercer grau al president de l'entitat, Jordi Cuixart.

I també comptarà amb la presència del director de cinema Albert Serra per analitzar si s'han de revisar el cinema, els productes culturals i l'art que puguin tenir connotacions racistes arran el moviment Black Lives Matter. ¿Cal censurar la pel·lícula "Allò que el vent s'endugué", enderrocar l'estàtua de Colom o canviar de nom els Conguitos?

A més hi haurà l'actuació d'Havàname i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A les cadires dels periodistes hi haurà Pilar Velasco, Òscar Fernández, Sara González i Javier Gallego.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut