Dijous, a les 22.45

Toni Albà visita una família de Sant Feliu de Guíxols, a "Persona infiltrada"

Demà, a les 22.45, TV3 emetrà el cinquè capítol de "Persona infiltrada", una divertida barreja d'intriga, reality i concurs, en què les famílies no són mai el que semblen. El programa, que presenta Marta Torné, visitarà Sant Feliu de Guíxols, aquesta setmana

Toni Albà és el famós convidat, en aquest episodi de "Persona infiltrada", un convidat que ha convertit l'humor en la seva vida. L'actor i còmic visitarà Sant Feliu de Guíxols i jugarà amb una família justament amb un humor molt particular. És un programa en clau de comèdia, on hi trobem un cul a l'aire, pel·lícules de Hollywood, molts acudits de gust dubtós, motos Harley i la ràdio local més divertida. I un premi de 5.000 euros que divertirà molt el qui se l'endugui.

El programa

A cada capítol, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família, amb l'objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competiran per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també hi podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

tv3.cat/personainfiltrada

instagram.com/infiltradaTV3

twitter.com/infiltradaTV3

Anar al contingut