"This is art"
"This is art"

"This is art", Premi Bonart

El programa de TV3 "This is art", una producció de Brutal Media en coproducció amb TV3, presentat i conduït per Ramon Gener, ha estat guardonat amb un premi Bonart, segons s'ha anunciat avui en un acte a Barcelona. La cinquena nit d'aquests premis, que coincideix amb el vintè aniversari del grup Bonart, se celebrarà el 16 de maig a l'Auditori de Girona.

"This is art" és un programa que s'acosta a l'art a través de les emocions i proposa un viatge a l'interior de cadascú de nosaltres, dels sentiments i de les inquietuds. Les emocions són el que ens caracteritza com a éssers humans. I l'art té el poder de provocar tot tipus de sentiments i sensacions. Gràcies a l'art es pot esbrinar qui som realment.

El grup Bonart celebrarà la Nit dels Premis Bonart i el seu vintè aniversari en un acte que tindrà lloc el dijous 16 de maig a les vuit del vespre a l'Auditori de Girona. Serà una nit molt especial on hi haurà vint premiats en diferents categories.

Els premis s'entregaran en el decurs d'una vetllada artística en què actuarà el finalista del Concurs Maria Canals de piano, celebrat fa poc, així com els ballarins Laia Pujolràs i Pere Planas, i la coral Sol Ixent, de Fornells de la Selva, dirigida per Alba Juandó. A més està prevista una exposició d'escultures de Medina-Campeny, que se situaran al hall de l'Auditori.

L'acte el conduiran el periodista Josep Puigbó, presentador de "(S)avis", i la periodista i cantant Clara Sánchez-Bonfill, i s'hi farà un reconeixement a totes les persones i institucions que han col·laborat durant aquests vint anys amb el grup Bonart.

La revista Bonart

La revista Bonart s'ha convertit en la de més durada en llengua catalana dedicada al món de les arts visuals i plàstiques. El 19 de novembre del 1999 se'n va presentar el número 1.

Va ser una iniciativa conjunta de l'artista i col·leccionista Anna Maria Camps i el crític d'art i gestor cultural Ricard Planas, amb l'assessorament del periodista Narcís Planas. Vint anys després, el Grup Bonart Cultural compta, a més de l'edició en paper de la revista, amb una gestora cultural i un diari digital (www.bonart.cat).

tv3.cat/thisisart

 

Anar al contingut