Thais Villas i els millors moments de la setmana, a "TV3xUnTub"

Dissabte, a les 13.15, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, la periodista Thais Villas explicarà, entre altres històries, com li va al capdavant del nou programa de TV3 "Control-T"

Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen moments que cap espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" oferirà, en un programa de 25 minuts, tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

I, per si no fos prou, a cada programa, una cara reconeguda de la cadena gravarà una "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la televisió. I aquesta setmana no podia faltar l'"story" de la presentadora Thais Villas, que s'ha posat al capdavant del nou programa dels dilluns a la nit, "Control-T" i que explicarà com és això de viure entre Madrid i Barcelona. A més, aclarirà si realment és una entusiasta de la tecnologia o simplement se sent superada envoltada de tants ginys. D'aquestes històries i d'altres, com, per exemple, com s'ho fa per tenir al cap tants projectes televisius i no morir en l'intent, en parlarà a "TV3xUnTub".

tv3.cat/tv3xuntub

Anar al contingut