Què està passant al Burguer?
Què està passant al Burguer?
Dilluns, a les 15.50

Terratrèmol, a "Com si fos ahir"

Mentre els amics es disposen a fer-li la festa sorpresa a l'Andreu, la policia ha descobert la droga al Burger de la Marta, la Xesca s'ha fet la prova de l'embaràs i l'Eudald es mostra més fosc que mai. Moltes coses canviaran a partir de dilluns, a "Com si fos ahir".

Dilluns, 19 d'octubre, a les 15.55, TV3 emetrà l'episodi 560 de "Com si fos ahir", la sèrie que va reprendre les emissions ara fa just quatre setmanes i que continua liderant la franja d'audiència de la sobretaula i les reproduccions de programes a la carta des de l'inici. Aquest capítol de dilluns, tot i que serà de la mateixa durada que els habituals, estarà ple de moments d'alt voltatge.

La colla es disposa a celebrar la festa sorpresa que la Pili ha preparat a l'Andreu; ha costat una mica trobar un lloc tan especial com la Pili volia, però després dels entrebancs sembla que s'han posat d'acord. Amb la Marta, han dissenyat una estratègia: ha d'ensarronar l'Andreu perquè l'acompanyi a un lloc misteriós. Quan estan a punt de sortir apareix l'Enric i demana a la Marta que l'acompanyi a comissaria, perquè hi ha un problema: la policia ha trobat la droga amagada al Burger. De qui és?

A la festa, molts dels protagonistes estan en un moment delicat de la relació i el fet que s'ajuntin pot fer esclatar més d'una bomba. La gelosia de l'Eduard pot provocar un disgust de debò a la Gemma.

Aliena a tot, la Xesca es fa el test d'embaràs. Hi haurà sorpresa?

tv3.cat/comsifosahir
@comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut