Teresa Guitart, cap de Projecció Exterior i Vendes de TV3, Premi Talento 2016 de l'Acadèmia de Televisió

La Junta Directiva de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha triat els Premis Talento 2016 entre totes les candidatures presentades. Teresa Guitart, cap de Projecció Exterior i Vendes de TV3, és una de les premiades amb aquests guardons que reconeixen l'excel·lència professional darrere de les càmeres.

Els Premis Talento són proposats pels acadèmics i votats per la Junta Directiva de l'Acadèmia de Televisió. Per poder optar a aquest guardó, el candidat o candidata ha d'haver desenvolupat la seva tasca professional darrere de les càmeres amb brillantor i reconeixement general.

Teresa Guitart, cap de Projecció Exterior i Vendes de TV3, ha estat distingida amb un d'aquests premis, que valoren l'excel·lència professional darrere de les càmeres. Guitart es va incorporar a TV3 l'any 1983 com a advocada de l'Assessoria Jurídica. Des d'aleshores ha desenvolupat diverses responsabilitats, com cap de Gabinet de Direcció o cap de Màrqueting.

La cerimònia de lliurament dels Premis Talento tindrà lloc el 9 de març i comptarà amb la participació de nombrosos professionals de la petita pantalla.

tv3.cat

Anar al contingut