TV3 estrena "El divan" de Sílvia Cóppulo amb Teresa Gimpera

El diumenge 4 de febrer, a les 23.35, TV3 estrena el programa "El divan", dirigit i presentat per Sílvia Cóppulo, amb una entrevista íntima i personal amb l'actriu i model Teresa Gimpera. L'entrevista es podrà sentir també Catalunya Ràdio el dissabte 10 de febrer, a les 13.05.
Actualitzat
Teresa Gimpera i Sílvia Cóppulo

Teresa Gimpera i Sílvia Cóppulo

El programa "El divan", que Sílvia Cóppulo dirigeix i presenta des de fa nou anys a Catalunya Ràdio, on ha assolit el lideratge d'audiència en la seva franja, s'estrena el diumenge 4 de febrer a TV3. Amb aquest nou format, a partir d'ara l'entrevista s'emetrà cada diumenge a TV3 i el dissabte de la setmana següent a Catalunya Ràdio.

Sílvia Cóppulo inaugura l'any i l'experiència multicanal amb una entrevista a Teresa Gimpera (Igualada, 1936), actriu i model. Gimpera ha estat una dona pionera i també valenta, que ha donat el lloc més rellevant a l'amor, encara que aquest hagi nascut de manera clandestina. La seva trajectòria vital i professional ha contribuït sens dubte a eixamplar l'espai vital de les dones amb naturalesa i elegància, i ha estat model per a tota una generació. La discreció, la llibertat, el gust per la vida i un somriure de foc es posen de manifest en aquesta entrevista personal i íntima. 

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 23.35, i a els dissabtes a Catalunya Ràdio els dissabtes, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivan

twitter.com/eldivan