L'Orquestra de Cambra Catalana, sota la direcció de Josep Maria Sauret
L'Orquestra de Cambra Catalana, sota la direcció de Josep Maria Sauret
Diumenge, a les 11.30

Tercera sessió d'homenatge a Pau Casals de "Diumenge, concert"

"Diumenge, concert" emetrà el tercer monogràfic en record i homenatge al músic català universal, violoncel·lista, director i compositor reconegut arreu del món, Pau Casals, per commemorar el centenari de l'Orquestra Pau Casals i el 60è aniversari de l'oratori "El Pessebre"

Diumenge, 24 de gener, a les 11.30, "Diumenge, concert" emet el recital inaugural del Festival de Pasqua de Cervera, "10è aniversari", a càrrec de l'Orquestra de Cambra Catalana, sota la direcció de Josep Maria Sauret. El repertori preveu obres de Casals, Morera, Fauré i Joaquim Serra.

Quatre concerts d'homenatge a Pau Casals, a "Diumenge, concert"

El programa ha dedicat cinc setmanes a homenatjar la figura de Pau Casals, amb cinc propostes que van començar el 3 de gener amb l'oratori "El Pessebre", i la setmana passada, amb el concert d'homenatge a l'Orquestra Pau Casals que l'Orquestra Simfònica Camera Musicae va fer al Vendrell el juliol, en el marc de les activitats del municipi com a Capital Cultural Catalana 2020 i de la celebració del centenari de l'Orquestra Pau Casals.

El diumenge 31 de gener tindrà lloc la quarta proposta, el concert "Les sardanes de Pau Casals", del Festival de Pasqua de Cervera, a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya, sota la direcció de Jesús Ventura. El repertori conté les sardanes més emblemàtiques i representatives de Pau Casals, Juli Garreta, Robert Gerhard i Fèlix Martínez Comín.

El monogràfic d'homenatge a Pau Casals es clourà el diumenge 21 de febrer, a les 11.00, amb el programa "Música per la llibertat". Serà, des de l'Auditori Pau Casals del Vendrell, i amb l'Orquestra Camerata XXI, que en aquesta ocasió interpretarà obres de Gioacchino Rossini, Pau Casals i Dmitri Xostakóvitx.

El programa

"Diumenge, concert" és la proposta musical nova dirigida i presentada per Àlex Robles Fitó, que compta amb la col·laboració dels principals centres musicals, els artistes i els organitzadors de concerts del país, per oferir una bona mostra de la producció i donar visibilitat al treball de músics i artistes. Els continguts del programa es poden consultar al portal de TV3 i els concerts emesos estan disponibles a tv3alacarta.

tv3.cat

Anar al contingut