"Temps de neu" torna, una temporada més, a Esport3

A partir de demà, a les 21.35, torna a Esport3 el programa més veterà de la casa, "Temps de neu", i ho fa amb nou presentador, Víctor Patsi, que aparca la pilota i agafa els esquís.

"Temps de neu" torna ple de canvis, el primer, el presentador. Aquesta temporada serà Víctor Patsi qui es posarà els esquis i acostarà totes les novetats de la temporada de neu.

Cada setmana, un grup musical serà a pistes o en un indret nevat. Serà com un dia de colònies a la neu. En funció de si esquien o no, se'ls veurà en situacions ben diverses, segons l'activitat de neu. A més, en un lloc insòlit, tocaran un tema seu icònic. Els primers que ho faran seran Búhos a Vallter 2000. Durant la temporada, hi passaran Doctor Prats, Catarres, Pau Donés, Animal, Suu, Koers, Henry Mendez, Amics de les Arts, Gertrudis, Llibert Fortuny, Joan Dausà i Ramon Mirabet, entre d'altres.

Toni Real, director històric del programa, hi torna amb una secció a la seva mida, "Històries de neu". Viatjant sempre en un telecadira, conversarà amb el Víctor, i recuperarà un reportatge dels molts que ha fet durant els 30 anys en què va dirigir el programa.

"Obrint la pista" es la secció que cada setmana farà salivera als esquiadors. Qui es lleva ben d'hora té el premi de ser el primer d'esquiar en una pista impecable, amb les marques fressades de la retrac, la màquina que treballa la neu, sense la munió d'esquiadors que hi ha en hora punta.

"La veu de l'esquiador", és una secció inspirada en "La veu del soci" que durant molts anys s'ha fet en els partits del Barça. De la pilota a la neu, donant veu, sempre amb humor, als amants dels esports blancs.

També crearan la figura del "youtuber" del "Temps de neu". Es diu Dani Fornell, és andorrà i un antic "rider" amb una manera ben particular d'explicar les coses. I el programa també comptarà amb tres col·laboradors, Stefi Troguet, la muntanyenca dels llavis pintats, que està per tercera temporada amb un videoblog on explica les seves peripècies de neu a diversos llocs del món; Leo Tarrat, qui explicarà trucs i manera de viure la modalitat de "freeski" i Aymar Navarro, un supercampió del "freeride", que aquest any participa al complet en el Freeride World Tour i anirà ensenyant el que domina més, sortir sencer de baixades que fan posar els pèls de punta.

Els reportatges, un per programa, que faran Ana Cervantes i Jordi Cadena inclouran entrevistes, situacions, modalitats esportives vinculades òbviament amb el món de la neu i muntanya a l'hivern.

Es faran dos concursos, amb premis, una parella d'esquís Salomon i una càmera Go Pro. En un, els espectadors s'han de retratar amb el cotxe tunejat amb els logos del "Temps de neu" i fer-la arribar, i en l'altre, els espectadors han d'enviar els vídeos amb trompades diverses i situacions insòlites. Aquest concurs es dirà "Neu te la fotis".

El programa es reemetrà el diumenge 9 de desembre a les 00.40, per TV3.

tv3.cat/temps-de-neu