"Temps de neu" comença temporada, a Esport3

Dijous, dia 9, a les 22.30, comença una nova temporada de "Temps de neu", amb Víctor Patsi al capdavant.

En el primer programa de la temporada es faran ressò del pont de la Puríssima, que presumiblement serà històric. Les previsions són de rècord d'esquiadors, en un pont de 5 dies en què s'ajunta tot: molta neu i moltes ganes d'esquiar després d'una temporada marcada per les restriccions derivades de la pandèmia.

També seran a Baqueira-Beret, on se celebrarà la Salomon Quest, una gimcana per a parelles oberta a tothom i que segurament també farà rècord d'inscrits en disputar-se durant el pont de la Puríssima.

El programa continuarà comptant amb les seccions "Històries de neu", amb Toni Real, en què es farà un repàs als 30 anys que va estar al capdavant del programa visitant infinitat de racons de neu arreu del globus, i "Obrint la pista", la primera baixada a trenc d'alba per una de les estacions de FGC.

Xavier Bonastre farà un repàs de l'actualitat esportiva, amb la Copa del Món d'esquí alpí com a principal referent.

I estrenaran la secció "Cinema de neu", conduïda pel cinèfil Víctor Riverola, qui repassarà el vincle que hi ha entre el cinema, la muntanya i l'esquí, arrencant amb la primera pel·lícula gravada el 1901 ("Cervino") fins a arribar als nostres dies.

Més col·laboradors, en format videoblog; Ot Ferrer (esquí de muntanya), Abel Moga (freeride amb esquís), Leo Tarrat (freeski), Roger Martorell (guia de muntanya), Núria Castán (freeride amb snow) i Quim Salarich (esquí alpí). La gresca i la xerinola arribarà de la mà d'El Gran Germán.

Mantenen també un únic concurs, el més icònic del programa, el de la foto dels seguidors amb el cotxe logotipat de "Temps de Neu". Per optar al premi –un joc d'esquís Salomon– s'ha de penjar la foto a l'Instagram, amb l'etiqueta: #concurstdn. L'altre manera de fer-ho és a través de la web del programa.

"Temps de Neu" és el tercer programa més antic de TV3; es va començar a emetre el 1986 i s'ha mantingut en antena, de forma ininterrompuda, durant 35 anys.

esport3.cat

Anar al contingut