Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimarts al matí

Taula amb iniciatives de la indústria per combatre el coronavirus a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, continuarà seguint l'evolució de la pandèmia i els seus efectes amb una taula sobre iniciatives del món industrial per ajudar a combatre el coronavirus, entre altres continguts.

Com cada dia a primera hora, cap a les 7.30, el programa connectarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per analitzar la situació.

A partir de les 9.00, Mònica Terribas moderarà una taula sobre iniciatives industrials per combatre el virus amb la participació de Patrícia Such, metgessa i directora de Salut, Seguretat i Emergències de Seat; Albert Francesc, dissenyador industrial, creatiu de producte d'OVNI.cat, petita empresa que es dedicava a confeccionar bates i ara cus mànigues per al personal sanitari de l'Hospital de Granollers; Ivan Borrego, gerent de Beauty Cluster Barcelona, amb 200 empreses del món de la cosmètica i la bellesa, que explicarà com s'han adaptat a la situació actual, i Pau Sarsanedas, CEO de GPA Innova, empresa que fins ara es dedicava a crear maquinària per polir metalls per al sector dental, mèdic i l'aeronàutic, i que actualment treballa en un respirador que validen amb els hospitals Clínic i Can Ruti.

A les 10.10, hi haurà la roda diària amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya i altres països. A continuació, a les 10.30, "El matí de Catalunya Ràdio" es plantejarà com afecta la crisi sanitària el sector primari amb Jordi Vidal, pagès de la fruita dolça d'Aitona; Josep Vila, pagès que es dedica a cultivar calçots; Àngel Canyellas, productor de planter hortícola de Torredambarra; Higini Crespo, ramader d'ovelles de Lleret, al Pallars Sobirà, i Jordi Arbòs, treballador encarregat de planta de la Confraria de Pescadors de Tarragona. També parlarà amb Josep Carles Vicente, responsable d'Organització d'Unió de Pagesos sobre la campanya "Pagesia a casa", portal de compra directa d'aliments de proximitat.

A partir de les 11.10, la secció "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, director i presentador del programa "Generació digital", de Catalunya Ràdio, i amb Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. Tot seguit, connexió amb la roda de premsa del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat.

L'espai "Músiques confinades" arribarà pels volts de les 12.35, seguit d'una entrevista a l'humorista Carlos Latre, que dimecres farà un programa de 10 hores a YouTube per recaptar fons per a l'estudi dels doctors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, la campanya #joemcorono. El punt final, l'hi posarà Carme Lluveras ,amb la secció "Time out".

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut