Tatuats pels Pirineus" a l'Alta Ribagorça
Tatuats pels Pirineus" a l'Alta Ribagorça
Demà, a les 23.05

"Tatuats pels Pirineus" s'acaba a l'Alta Ribagorça

Demà, divendres 3 de juliol, a les 23.00, el 33 emetrà l'últim capítol de la segona temporada de "Tatuats pels Pirineus", el programa presentat i dirigit per Eva Clausó que descobreix racons de les comarques pirinenques a través dels seus habitants. En aquest capítol, el segon dedicat a l'Alta Ribagorça, Clausó visitarà Durro, Vilaller i Taüll.

En aquesta nova temporada de "Tatuats pels Pirineus", Eva Clausó, que dirigeix, presenta, realitza i produeix el programa, segueix el seu viatge per la imponent serralada pirinenca. Sota una mirada personal, i amb un format original, dinàmic i pròxim, Clausó acosta als espectadors el territori d'una manera diferent, donant el protagonisme a tots els testimonis que l'acompanyen en aquest recorregut.

"Els vaquers de Durro, les falles de Vilaller i la màgia del romànic", divendres, a les 23.00                    

En aquest capítol, la reportera Eva Clausó Estival acaba el viatge per l'Alta Ribagorça. Es llevarà molt aviat per anar a veure com donen sal al bestiar els vaquers de Durro.

Amb ganes de més natura, anirà cap al parc de les olors de Vilaller, on preparen les falles per a la nit de Sant Joan. Sense abandonar aquest poble, visitarà Jordi Ricart, un artista polifacètic que fa màgia amb les mans. Una de les seves obres la té a casa un membre del grup The Rolling Stones. L'aventura no la farà sola, l'acompanyarà la veïna de Llesp Iolanda Ferran que toca en un grup de música, els Ribatònics, i els anirà a conèixer.

El viatge per aquesta preciosa comarca l'acabarà a Taüll, on descobrirà una de les joies del romànic, que atrau milers de turistes tot l'any.

Aquest episodi s'acompanya de diverses músiques de grups dels Pirineus, d'estils diferents.

El programa

La segona temporada inclou vuit episodis, que descobreixen racons de cinc comarques pirinenques: la Cerdanya, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Solsonès i l'Alta Ribagorça. En aquest viatge el fil conductor continuen sent els habitants dels pobles que l'Eva visita. Personatges, sempre carismàtics, que viuen en aquesta serralada i a través dels quals es van descobrint racons i experiències especials, amb el privilegi de conèixer la mirada dels qui estan "Tatuats pels Pirineus". A cada programa, a més, hi haurà l'actuació d'un artista o grup musical vinculats d'alguna manera als Pirineus.

tv3.cat/tatuatspelspirineus
twitter.com/tatuatspelspirineus

#TatuatspelsPirineus

Anar al contingut