Premis Pirene "Tatuats pels Pirineus"
Premis Pirene "Tatuats pels Pirineus" (Foto: Govern d'Andorra)
PREMIS

"Tatuats pels Pirineus" guardonat amb el Premi Pirene

"Tatuats pels Pirineus" guanya el Premi Pirene 2018 en la categoria de premsa audiovisual. El guardó que atorga el Govern d'Andorra ha estat per la sèrie dirigida per Eva Clausó, emesa l'any passat al Canal 33.

Aquest matí s'han atorgat els XXIII Premi Pirene de periodisme interpirinenc convocat pel Departament de Promoció cultural i Política lingüística i el Gabinet de Comunicació del Govern d'Andorra. "Tatuats pels Pirineus" ha guanyat el premi en la categoria de premsa audiovisual, també han estat guardonats els reportatges "1993-2018 La revolució andorrana" publicat a "El temps" i "Limnopirineus, recuperar la naturaleza perdida" d'Argiñe Areitio, de la revista "El mundo de los Pirineos".

El jurat ha considerat que els reportatges de "Tatuats pels Pirineus" s'ajusten a l'esperit del premi Pirene, ja que tracten aspectes del Pirineu a través de persones i espais amb un relat fresc i un estil propi.

Al llarg de les 23 edicions d'aquest premi s'han presentat un total de 500 treballs, i a l'acte de lliurament s'ha destacat la important tasca de divulgació de la realitat de la regió dels Pirineus, que en fan els professionals de la comunicació a través de les seves obres.

El programa es va estrenar l'any passat al 33, actualment s'està reemetent cada dijous, i aquesta setmana es reemet l'últim capítol. "Tatuats pels Pirineus" mostra pobles, racons especials i personatges que viuen en aquesta serralada, a través de la càmera que duu la urgellenca Eva Clausó.

tv3.cat/tatuatspelspirineus

#TatuatspelsPirineus

Anar al contingut