Empar Moliner
Empar Moliner

"Tast vertical", un nou podcast setmanal de Catalunya Ràdio dedicat al món del vi i als productes de proximitat

El podcast "Tast vertical" torna aquest divendres i s'emetrà de manera setmanal per parlar del món del vi i del cava, a més dels productes de proximitat, de la mà d'Empar Moliner

Catalunya Ràdio va estrenar el format podcast "Tast vertical" amb ocasió de les festes nadalenques. Un espai presentat per Empar Moliner que pretén potenciar els productes de proximitat i, en especial, el món del vi i del cava. El programa, que s'emetrà cada setmana, compta amb el patrocini del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El programa "Tast vertical" forma part de la programació d'estiu de Catalunya Ràdio des de fa set temporades i el dia de Sant Esteve va estrenar el nou format podcast.

La promoció dels vins catalans des de l'Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat, amb el director general Salvador Puig, inaugura la nova temporada del podcast de "Tast vertical".

El programa dedicat a l'univers del vi català es completa amb el testimoni de l'esfondrament del celler La Final de Vall Llach de Porrera, amb Albert Costa, així com l'atemptat patit en vinyes de la DO Tarragona d'Eduard Sanromà. En aquest primer podcast també s'inclou un consultori vitivinícola que s'estrena donant resposta a per què hi ha vins amb preus molt elevats.

catradio/tastvertical

Anar al contingut