Tarragona vibra per primer cop amb la Festa dels Súpers On Tour

Els súpers han omplert aquest matí la Tarraco Arena Plaça de Tarragona, que ha acollit la segona parada de la Festa dels Súpers On Tour. Aquesta ha estat la primera vegada en la seva història que aquest gran esdeveniment ha sortit fora de Barcelona. Tots els assistents han pogut gaudir de l'espectacle de la Festa, protagonitzat per la família del Super3, els programes i les sèries del canal, que es repetirà aquesta tarda. Aquest espectacle, ple de sorpreses i girs de guió, és una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Les portes de la Tarraco Arena Plaça de Tarragona s'han obert aquest matí, a les 9.30, per acollir la Festa dels Súpers On Tour. Centenars de súpers i les seves famílies han accedit al recinte per descobrir les sorpreses que s'amaguen en l'espectacle de la Festa, que es podrà tornar a veure aquesta tarda a les 17.00.

L'espectacle d'aquest matí ha començat a les 11.00, i els súpers i les seves famílies han pogut gaudir d'un gran esdeveniment a l'escenari, primer amb els protagonistes dels programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank", i els dibuixos animats del canal Super3, i, després, amb la música i les aventures de la família del Super3.

L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll han protagonitzat un espectacle ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història repleta de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Tots els assistents han acompanyat la Família del Super3 en la seva aventura, s'han emocionat junts, han compartit els seus valors i han corejat les cançons del Super3. Però, la gran sorpresa de la trama i el desenllaç de l'espectacle s'han de guardar en secret, ja que molts més súpers de Catalunya ho podran descobrir de primera mà en les pròximes parades de la Festa. 

 

Nou format de la Festa

En aquesta edició, la 22a Festa ha canviat el format habitual, per convertir-se en un esdeveniment que passarà per diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències. La Festa consisteix en un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, una al matí i una a la tarda. Després de Barcelona i Tarragona, la Festa continuarà el recorregut per altres ciutats de Catalunya, que s'aniran concretant més endavant.

La Festa dels Súpers continua sent gratuïta per a tothom i, per assistir-hi, cal la reserva prèvia d'invitacions a través del web del Super3. Els assistents a la Festa poden gaudir de l'espectacle còmodament, ja que tothom està assegut en localitats numerades.

 super3.cat/festaontour

Anar al contingut