"Tabús" grava la segona temporada

Després de l'èxit de públic i crítica de la primera temporada, el programa, presentat per David Verdaguer i produït per TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio), ha començat les gravacions de la segona temporada amb la il·lusió de mantenir el llistó i, fins i tot, apujar-lo

La primera temporada va consistir en l'adaptació del format internacional nominat al Premi Emmy Internacional i emès a diferents països del món. En aquesta ocasió el "Tabús" català és la tercera producció en gravar la segona temporada després del Canadà i Bèlgica i alguns dels tabús en què s'endinsa no s'han tractat en cap de les altres adaptacions. Temes exclusius de la versió catalana, propis de la nostra idiosincràsia.

Pel que fa a les activitats que duen a terme amb els convidats i convidades també s'ha fet una aposta per tal de mostrar més localitzacions, més territori i paisatge, per sumar espectacularitat visual, però sobretot, per crear dinàmiques d'interrelació entre els convidats que permetin arribar al fons de les seves experiències vitals.

David Verdaguer continua al capdavant del format com a presentador i productor executiu, amb un equip que repeteix i que manté intacte el seu respecte pels temes tractats, amb un magnífic equip de guió que fa setmanes que treballa per trobar el riure, però també l'anàlisi pura i sense prejudicis, dels temes tractats.

Una nova temporada amb moltes ganes de fer créixer el format explorant nous tabús, trobant persones excepcionals i fent riure amb allò de què no s'hauria de riure.

El programa

"Tabús" és un format valent i arriscat que dona visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús. És un format original belga de Panenka distribuït per Lineup Industries nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de millor "Non-Scripted Entertainment" (programa d'entreteniment sense guió) per la seva valentia, tendresa, respecte i capacitat de fer riure a parts iguals."

A cada capítol, David Verdaguer convida quatre o cinc persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l'Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d'aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradables mentre xerren dels tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat.

tv3.cat/tabus

twitter.com/TabusTV3

instagram.com/tabustv3

#TabúsTV3

 

Anar al contingut