Els matins
"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

Susanna Barreda, parella de Jordi Sànchez, i el seu advocat, Jordi Pina, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Susanna Barreda, parella de Jordi Sànchez, i el seu advocat, Jordi Pina, després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem, que el condemna a 9 anys de presó.

També s'analitzarà amb Olga Arderiu, advocada de Carme Forcadell, la sentència del Tribunal Suprem, que condemna l'expresidenta del Parlament a 11 anys i 6 mesos de presó.

Lídia Heredia també parlarà amb el ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, després d'assegurar aquest dimarts que el seu ministeri està investigant l'organització Tsunami Democràtic.

Es farà seguiment de les cinc marxes populars convocades per l'ANC i Òmnium per respondre a la sentència, que sortiran de cinc llocs diferents de tot Catalunya i que confluiran divendres a Barcelona. El programa connectarà amb aquestes anomenades Marxes per la Llibertat, que sortiran de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona.

L'escriptor i periodista Álvaro Colomer comentarà el clima polític que s'està vivint i també el Premi Planeta 2019 que s'entrega aquest dimarts a la nit a Barcelona.

I es conversarà amb Aitor Díaz Anabitarte, professor de Ciència Política a la UB i especialista en moviments socials i desobediència civil.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut