Surt a la venda el llibre "Generació Tomàtic", que celebra els 25 anys del Super3

L'autor del llibre "Generació Tomàtic" és Andrés Palomino, guionista del Super3 des de fa més de 10 anys i membre de ple dret de la "Generació Tomàtic", amb número de súper 5.248. El llibre repassa l'entorn social i polític dels 90, la televisió de l'època, les fites esportives, els personatges populars, la música, les modes de l'hora del pati o les joguines, per després centrar-se en el Super3, com a programa televisiu infantil trencador i innovador i com a fenomen social creixent.

La "Generació Tomàtic" és aquella que va créixer durant els anys 90 a Catalunya, sent testimoni del naixement del Club Super3 fa 25 anys, amb el Petri, la Nets, la Noti Press, el Tomàtic i el Megazero; dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, de l'estrena de "Bola de Drac" a TV3 o de l'auge del rock català. Aquests primers súpers ara són adults amb ganes de reviure i compartir records d'aquella dècada. Amb la celebració del 25è aniversari del Super3 com a punt de partida, el llibre "Generació Tomàtic" proposa fer un repàs amb nostàlgia i humor a tots aquests records generacionals comuns dels anys 90.

El llibre compta amb el suport d'una activa comunitat de seguidors a les xarxes socials que s'identifica amb la "Generació Tomàtic", compartint imatges i vídeos a través de Facebook i Twitter. Els fans de la "Generació Tomàtic" fins i tot han contribuït al llibre amb fotografies d'objectes personals, com ara joguines, col·leccions de cromos o els seus carnets del Club Super3.

super3.cat

facebook.com/generaciotomatic

twitter.com/TomaticSUPER3

#GeneracióTomàtic
Anar al contingut