"No pot ser!"
"No pot ser!"
LITERATURA

Surt a la venda el llibre del programa de TV3 "No pot ser!"

Avui ha sortit a la venda el llibre de "No pot ser!". L'autor, Jordi Basté, l'ha escrit a partir del programa de TV3 homònim que va presentar i en què donava a conèixer grans avenços que estan canviant el món. Editat per Rosa dels Vents, el llibre es podrà trobar als punts de venda habituals, i a la botiga de TV3 i Catalunya Ràdio.

"No pot ser!" és, des d'avui, també un llibre. L'autor, Jordi Basté, l'ha escrit a partir del programa homònim de TV3 que va presentar i en què donava a conèixer grans avenços que estan canviant el món: de la robòtica a l'alimentació, del transport a la salut, de les relacions personals a través de les noves tecnologies als grans reptes que suposen l'alerta climàtica o el "big data".

Viurem més de 100 anys? Un algoritme ens podria prendre la feina? Hi ha cotxes que es condueixen sols? Podem produir carn sense que cap animal prengui mal? Ens podem enamorar d'un robot? És possible imprimir una casa sencera en menys de 24 hores? Són algunes de les preguntes que planteja el llibre.

El món que ens ha tocat viure canvia a una velocitat vertiginosa, impulsat per la innovació, les noves tecnologies, la globalització i la necessitat de construir una civilització més sostenible. El que fa poc semblava l'argument d'una novel·la de ciència-ficció, ja és una realitat. Després de conversar amb especialistes internacionals i de conèixer projectes punters tant a casa nostra i com arreu del món, a més d'haver experimentat en primera persona amb curiositat i sorpresa moltes de les innovacions que donen forma al nostre present i futur, el perodista Jordi Basté convida a descobrir com canviarà la nostra forma de treballar, de viatjar, de menjar, de moure'ns o de relacionar-nos identificant els dilemes i conflictes que posen de relleu que el més important de la tecnologia és quin ús se'n fa.

Editat per Rosa dels Vents, el llibre es podrà trobar als punts de venda habituals, i a la botiga de TV3 i Catalunya Ràdio.

tv3.cat/nopotser

facebook.com/nopotsertv3

twitter.com/nopotsertv3

instagram.com/nopotsertv3

telegram.com/nopotser

Anar al contingut