"Staff only"
"Staff only"
FESTIVALS

"Staff only" i "Barcelona, la rosa de foc", dues coproduccions de TV3, presents al BCN Film Fest

Dues coproduccions de TV3 es presentaran al Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, que aquest any celebra la tercera edició del 22 al 30 d'abril

Doble presència de TV3 al Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest) que se celebra del 22 al 30 d'abril als cinemes Verdi de Barcelona. Els treballs "Staff only", que suposa el debut en el llargmetratge de ficció de Neus Ballús i que s'ha rodat íntegrament al Senegal i seleccionada a la Secció Oficial del Festival de Màlaga, i "Barcelona, la rosa de foc", un documental molt especial sobre la ciutat de Barcelona, es projectaran al festival.

"Staff only"

És un llargmetratge dirigit per Neus Ballús i protagonitzada per Sergi López i la debutant Elena Andrada. El film se centra en la Marta, una noia de 17 anys que passa les vacances de Nadal amb el seu pare, el Manel, i el seu germà, el Bruno. La Marta gaudiria de les vacances si el seu pare li donés llibertat i no li imposés un frenètic viatge ple de safaris i de folklore senegalès amb un grup de jubilats que omplen el resort on es troben. Durant el viatge, la Marta coneix el Khouma, un senegalès 10 anys més gran que ella, que treballa a l'hotel gravant les excursions dels turistes, i l'Aissatou, una noia que neteja habitacions i que la portarà a introduir-se al món de l'staff only, del personal de l'hotel.

"Barcelona, la rosa de foc"

El director Manuel Huerga acosta els espectadors als racons més coneguts de la ciutat al mateix temps que en descobreix els secrets. El treball mostra l'esperit i la personalitat de Barcelona mitjançant imatges de la vida quotidiana dels seus carrers i dels esdeveniments més importants al llarg de tot un any. Una història coral de vides creuades, però amb un protagonista indiscutible: la mateixa ciutat de Barcelona. La pel·lícula compta amb narradors variats que fan servir idiomes diferenciats, que expliquen quina és la seva visió de la ciutat comtal, d'entre els quals destaquen Pep Guardiola (català), Joan Manuel Serrat (castellà), Daniel Brühl (alemany) o el director de cinema Woody Allen (anglès).

El Festival i la CCMA col·laboren en l'edició del BCN Film Fest d'aquest any

TV3 i Catalunya Ràdio seran els mitjans oficials del certamen, i en el marc de l'acord que es va signar el passat mes de novembre, es farà entrega d'un guardó especial del públic, que té el suport de TV3. Aquest premi nou pretén impulsar la indústria del cinema català a través de la promoció que suposa per a una pel·lícula tenir la seva première al BCN Film Fest. Han optat al premi totes les pel·lícules catalanes presents al festival, independentment de la secció en què participin, i el públic les ha pogut votar mitjançant una urna a peu de sala. Es coneixeran els guardons durant la celebració del festival.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut