Gemma Humet, Núria Graham i Pavvla canten al cotxe de "Labanda sonora".
Gemma Humet, Núria Graham i Pavvla canten al cotxe de "Labanda sonora".
Dijous, a les 23.45

Sopa de Cabra, Gemma Humet, Pavvla, Núria Graham i Álex Ubago canten la sisena "Labanda sonora", amb Ivan Labanda

Demà, dijous, a les 23.45, TV3 emetrà el sisè capítol de "Labanda sonora", amb l'actor Ivan Labanda. Els protagonistes d'aquesta nit musical seran Sopa de Cabra, Gemma Humet, Pavvla, Núria Graham i Àlex Ubago, que pujaran al cotxe per interpretar temes propis i grans èxits de karaoke.

Sabíeu que la cançó "L'Empordà" era del grup Copacabana i no pas de Sopa de Cabra? I que la banda liderada per Gerard Quintana va ser telonera d'artistes com Tina Turner o Joe Cocker? Aquestes són algunes anècdotes que els Sopa explicaran aquesta setmana a "Labanda sonora". Quintana i Josep Thió cantaran grans èxits del grup gironí, que celebra 30 anys de la publicació del doble elapé "Ben endins" i hits de bandes que els han inspirat, com els Rolling Stones.

També posaran banda sonora al cotxe les cantants Gemma Humet, Núria Graham i Pavvla. El programa les ha unit en un divertit viatge per veure què tenen en comú, per saber què admiren les unes de les altres, per cantar conjuntament els seus temes i per interpretar els grans èxits d'altres veus femenines internacionals, com ara Beyoncé o Britney Spears. Ivan Labanda descobrirà si s'han presentat mai a un "talent show" i les històries que s'amaguen darrere d'algunes de les seves lletres. 

El cantautor basc Álex Ubago tancarà aquest episodi com a copilot d'Ivan Labanda. El cantautor, que va ser número 1 quan va debutar amb "Sin miedo a nada", celebrarà amb "Labanda sonora" els 20 anys de carrera enmig de confessions i curiositats. Entre cançó i cançó, explicarà per quin motiu no es considera bo a l'hora de triar títols, desmentirà que hagi estat rebutjat en l'amor tantes vegades com es podria pensar i mostrarà el seu sentit de l'humor i ganes de festa, tot i la fama que té de compositor melancòlic.

Com a punt final, la veu del Julen resumirà les històries viscudes al cotxe cantant un mix de dos "temassos" que hauran sonat fort: "Si et quedes amb mi", dels Sopa de Cabra, i "Sin miedo a nada", d'Álex Ubago.

 

El programa

En aquesta proposta d'entreteniment, amb l'actor Ivan Labanda, els artistes convidats pugen al cotxe per interpretar temes propis i cançons que confessen que triomfarien en una sala de karaoke. Labanda és el conductor que es posa al volant del programa i que transmet la seva passió per la música per fer passar una bona estona a l'audiència, cantant i ballant al cotxe amb artistes reconeguts, mentre repassen els seus grans èxits i altres grans hits de la memòria col·lectiva. És una nit per quedar-se sense veu, tot jugant, rient i fent alguna parada que donarà lloc a altres sorpreses.

 

tv3.cat/labandasonora

instagram.com/labandasonoratv3

#LabandaSonoraTV3

Anar al contingut