Dissabte, a les 20.00

"Som solidaris", especial "Atrapa'm si pots", amb motiu de La Marató

Demà dissabte, 14 de desembre, a les 20.00, hi haurà un programa especial del concurs dels caps de setmana, l'"Atrapa'm si pots", presentat per Llucià Ferrer, amb motiu de La Marató, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries.

En aquest programa especial de l'"Atrapa'm si pots" es farà un reconeixement als milers de voluntaris que cada any fan possible La Marató. Per aquest motiu s'han convidat al plató sis persones que fa anys que són voluntaris de La Marató, alguns fa més de 20 anys que hi col·laboren. Totes concursaran per guanyar el premi de 1.000 euros que anirà íntegrament al marcador de La Marató 2019.

La Marató 2019, per a la investigació de les malalties minoritàries

Les malalties minoritàries són les que afecten un màxim de 5 persones de cada 10.000. N'hi ha descrites 7.000 de diferents i es calcula que afecten entre 300.000 i 400.000 persones a Catalunya. El grau d'afectació és divers, si bé acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. Un 80% són d'origen genètic i totes tenen en comú la dificultat en el diagnòstic, la inexistència, en molts casos, de tractaments eficients i un elevat impacte social i familiar. La cita, diumenge 15 de desembre.

"Atrapa'm si pots"

Presentat per Llucià Ferrer, l'"Atrapa'm si pots" és un programa concurs clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que van encertant les preguntes, si aconsegueixen arribar al punt més alt de l'escala, poden guanyar el pot del programa.

El concurs, que s'emet cada dissabte i diumenge abans del "TN vespre", és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners.

tv3.cat/atrapam-si-pots

Anar al contingut