El pare del Joan parla amb el Merlí
El pare del Joan parla amb el Merlí
Dilluns, a les 22.40

Sòcrates a "Merlí"

Aquest dilluns, 12 d'octubre, a partir de les 22.40, un nou capítol de "Merlí", la sèrie de Televisió de Catalunya produïda per Nova Veranda 2010, amb idea i guió d'Hèctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació amb que té amb els alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana arriba el torn de Sòcrates.

El professor de filosofia Merlí Bergeron tria un grup d'alumnes de Batxillerat perquè siguin els peripatètics del segle XXI. Com si es tractés d'un nou Aristòtil, els ensenya a qüestionar-se les coses, a reflexionar… Però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic dins de l'institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies… Ni tampoc el seu fill, l'alumne més difícil que ha tingut mai, i amb qui intentarà recuperar la relació.           

El Merlí ressuscitarà per als alumnes Sòcrates, Hume, Nietzsche i altres figures de la història del pensament… i ajudarà els estudiants, no sense conflictes, a resoldre els seus problemes quotidians.

 

Capítol 4. Sòcrates

El pare (Jordi Martínez) del Joan creu que el Merlí adoctrina el seu fill. La Tània té un problema amb la Berta, i això afecta la relació amb el Bruno. La Gina (Marta Marco) retreu al Merlí que hagi suspès al Gerard. El Merlí obliga l'Ivan a sortir al carrer.

 

tv3.cat/merli

facebook.com/merlitv3

twitter.com/MerliTV3
Anar al contingut