Imatge de l'assaig de "Toscana"

S'inicia el rodatge de "Toscana", de Pau Durà

Avui s'ha començat a rodar "Toscana", produïda per Good Machine Films, AIE en coproducció amb TV3 i amb la participació d'Àpunt, una comèdia escrita i dirigida per Pau Durà i protagonitzada per Edu Soto, Francesc Orella, Malena Alterio i el mateix director. El rodatge de la pel·lícula es farà durant 4 setmanes al País Valencià.

Produïda per Good Machine Films, AIE en coproducció amb TV3 i amb la participació d'Àpunt, "Toscana", és la nova proposta escrita i dirigida per Pau Durà ("Formentera Lady") i protagonitzada per Edu Soto ("Perdiendo el este", "Mortadelo y Filemón"), Francesc Orella ("La vampira de Barcelona", "Merlí"), Malena Alterio ("Vergüenza", "Señoras del hAMPA") i el mateix director.

"Toscana" és una comèdia que relata el desastrós segrest d'un crític culinari en un restaurant italià. Segons el director, "la història parteix de la crisis econòmica i global per arribar a una altra d'emocional i íntima: la que sacseja uns personatges atrapats en els seus somnis perduts, la por a la maduresa i el pas del temps, així com la por a seguir amenaçats no només per pandèmies globals i desconegudes, sinó també per les igualment globals --però aquestes mundialment conegudes, i necessàries per a la comèdia-- misèries humanes".

El rodatge de la pel·lícula, que s'inicia avui, es desenvoluparà durant 4 setmanes al País Valencià.

Sinopsi:

En Santi és un crític culinari en plena crisi dels 40. De camí a la clínica on l'espera la seva dona per fer una fecundació "in vitro", xoca amb la moto. El vehicle contrari es fuga i ell entra al restaurant Toscana buscant ajuda. Serà en aquest local on quedarà atrapat per un extreballador que, a punta d'escopeta, reclama la seva liquidació al propietari. 

"Toscana" és una producció de Good Machine Films, productora constituïda per Fosca Films, Gaia Audiovisuals i True Films, en coproducció amb TV3, la participació d'Àpunt i el suport de l'IVAC i l'ICEC.

Fitxa tècnica:

Direcció i guió: Pau Durà
Productors: David Ciurana i Carles Pastor
Fotografia: Miguel Llorens
Muntatge: Irene Blecua

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut