OBC a l'Auditori
DIUMENGE, A LES 9.40

"Simfonies d'estiu a L'Auditori" emet el concert de l'OBC "Vent del capvespre"

Aquest diumenge, 2 d'agost, a les 9.40, TV3 emet "Vent del capvespre", el quart i últim concert de la sèrie especial "Simfonies d'estiu a L'Auditori", presentada pel periodista Jofre Font, amb l'OBC dirigida per Pablo Rus.

Després de mesos sense activitat a causa de la pandèmia del coronavirus, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) s'ha retrobat aquest juliol amb el públic a L'Auditori de Barcelona. L'OBC hi actua en format reduït d'orquestra de cambra i alternant els torns dels intèrprets de manera que no hi hagi una exposició prolongada entre ells, per tal de garantir la seguretat dels músics. 

Aquest diumenge, 2 d'agost, a les 11.00, TV3 emet "Vent del capvespre", el quart i últim concert de la sèrie especial "Simfonies d'estiu a L'Auditori", presentada pel periodista cultural Jofre Font.

Amb la direcció de Pablo Rus, l'OBC obre el programa amb l'obra de Josep Maria Guix (1967) que dóna títol al concert: "Vent del capvespre". Seguidament, interpreta "Variations for String Orchestra on a Theme of Frank Bridge, Opus 10", de Benjamin Britten (1913-1976); "Lift-Off! per a tres percussionistes", de Russell Peck (1945-2009), i finalment, "The Lark Ascending (Romance for Violin and Orchestra)(reduced version", de Ralph Vaughan Williams (1872-1958). Aquest concert se celebra avui, 31 de juliol, a la Sala Pau Casals de L'Auditori.

L'acord amb L'Auditori s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels esdeveniments culturals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per al foment de la cultura, la creació i la innovació.

tv3.cat

Anar al contingut