Divendres, a les 22.05

Siderland i el pop nocturn, a "Zona zàping"

Aquest divendres, a les 22.05, a TV3, "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup Siderland i el seu autoanomenat "pop nocturn", que posa música al Top 1 amb el seu tema "Totes les nits del món".

El Barça continua essent present al programa, però no tant pel vessant esportiu com per les anècdotes que envolten la institució. L'assemblea del club i l'aparició de l'expresident Bartomeu a Esport3 han donat peu a divertides paròdies. A més, es veurà com va acabar el primer Mundial de globus impulsat per Gerard Piqué, i el possible naixement d'una altra competició, la d'enganxar "post-its" a la paret, com més amunt millor.

També es podrà veure com un jugador de pàdel acaba amb un peu dins d'una nevera, una cabra sabotejant un reporter de televisió, i la inesperada i violenta reacció d'un porter contra un company d'equip en encaixar el gol de la derrota.

L'espai "No te la fotis" continuarà mostrant les millors imatges que han volgut compartir els espectadors a través de  la web del programa i les xarxes socials (WhatsApp, Instagram, TikTok). Coreografies, jocs, reptes i trompades, amanits amb bon humor i molta imaginació.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut